Luna octombrie 2016, Balanta

Octombrie 2016, Balanță
007 Balanta        Te simți plin de energie, dornic să produci schimbări în aspectul fizic dar și să evoluezi, din punct de vedere intelectual, spiritual. Ai foarte multe idei dar, din păcate, nu ai suficient timp la dispoziție, pe cât de multe planuri ai în minte să pui în practică. Și, pentru că nu era suficient, trebuie să mai faci față și cerințelor care vin din partea părinților, ba chiar sunt șanse de a purta discuții în contradictoriu. După data de 23 octombrie îți concentrezi atenția și energia către lucruri mult mai practice și care ar putea să-ți aducă rezultate favorabile, în plan financiar.
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Relația de cuplu poate trece prin serioase teste, în această lună. Reușești cu greu să te împarți între obligațiile de serviciu și relația de mariaj, familie. Ai tendința să te pui în centrul atenției și să uiți de așteptările, dorințele partenerului de viață. Acordă o atenție deosebită la perioada de la mijlocul lunii analizate, atunci când are loc Luna Plină în Berbec și poți fi pus în fața unei decizii venită din partea partenerului de viață. Totul ține de capacitatea ta de a gestiona conflictele, de a echilibra relația dintre voi doi. Este timpul să vă decideți dacă mai merită sau nu să mergeți pe același drum. Se pare că aceleași discuții le-ați mai avut și în primăvara acestui an. Iată că a venit timpul să luați o decizie în acest sens. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă se pare că nici nu prea se leagă lucrurile pentru a te putea implica într-o relație de dragoste promițătoare, de viitor. Nu vor lipsi însă întâlnirile, tentațiile, conversațiile lungi la telefon cu persoane de sex opus. Din păcate, nu se pune problema cu „fluturi în stomac”. Nu încă… Dai o conotație mult mai pragmatică unei relații de prietenie (vrei să ai un partener frumos, deștept, cu bani, etc.) uitând că, de fapt, iubirea adevărată este mai presus de toate acestea, nu pune condiții inițiale.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Te simți tot mai presat de anumite probleme care țin de locul de muncă, colectiv. Ceva te nemulțumește în mod profund și vrei o schimbare și tot ai sentimentul că aceasta nu mai apare. Este momentul să abordezi o nouă strategie, să urmezi cursuri de perfecționare, să schimbi domeniul sau, pur și simplu, să dai dovadă de mai multă putere de decizie. Sunt favorizate parteneriatele, semnarea de documente importante, în preajma datei de 4 octombrie. În intervalul 12 – 17 octombrie ești predispus la tot felul de probleme legate de afaceri, colaborări, renunțarea la anumite parteneriate care nu te avantajează. Putem vorbi și despre tot felul de obstacole, trădări, tergiversări, dezamăgiri menite să te descurajeze. Cert este că nu a sosit încă momentul pentru a face o schimbare importantă în carieră. Mai ai de aprofundat, de studiat, de luat o diplomă sau mai multe. Spre sfârșitul perioadei analizate sunt favorizate studiile, schimbul de informații. În plan financiar lucrurile se prezintă favorabil, pe tot parcursul lunii. Este posibil să fii nevoit să faci unele reparații prin casă.
 
SanatateSănătate
       Eventualele probleme de sănătate se pot datora, în primul rând, stării de neîmplinire, de eșec. Așadar, te poți confrunta cu insomnii, migrene, dureri în zona lombară, probleme la rinichi, există o predispoziție către îngrășare. Este nevoie de mai multe exerciții fizice, plimbări în natură, mers cu bicicleta, relaxare.