Luna noiembrie 2016, Varsator

Noiembrie 2016, Vărsător
011 Varsator         Este o lună în care preferi să-ți dedici cea mai mare parte a timpului carierei, progresului în plan profesional. Reușești să-i inspiri pe cei din jur cu atitudinea ta dezinvoltă, dorința de a te implica în cât mai multe activități reușind chiar să le finalizezi cu brio și în timp util. După data de 9 noiembrie se poate remarca o mai bună capacitate de a te mobiliza impresionând prin hotărâre, fermitate având capacitatea de a atrage oamenii de care ai nevoie pentru a pune lucrurile în mișcare. După data de 21 noiembrie încerci să te mai debarasezi de anumite responsabilități profesionale și să ieși mai des cu colegii, prietenii la câte o petrecere. Reușești să îmbini armonios munca și distracția moderată.
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Relația de cuplu se desfășoară, în prima parte a acestei luni, în condiții favorabile. Este o perioadă în care te poți bucura de susținerea partenerului de viață, în plan social și profesional, acesta fiindu-ți alături, atunci când vine vorba despre investirea de mai mult timp și bani în cariera proprie. Putem vorbi și despre momente de pasiune, senzualitate, trăiri intense. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci, după data de 12 noiembrie, ai șanse mult mai mari de a te implica într-o astfel de relație, cu o persoană aflată la distanță. Nu este exclus să reiei o relație de prietenie sau chiar de iubire cu cineva despre care nu mai dețineai informații de mai mult timp. Este timpul să reactualizezi sentimentele pe care le-ai trăit cu atât de multă intensitate cândva. Acordă o atenție deosebită în preajma datei de 25 noiembrie atunci când ai ocazia să intri în posesia unor secrete, vis-a-vis de o relație sentimentală. Lucrurile se pare că nu se prezintă așa cum sperai în prima parte a lunii. Există riscul de a rupe o relație, de a lua decizii rapide și care te pot afecta în mod profund.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        În luna supusă analizei aici chiar te poți bucura de popularitate în carieră. Știi cum să „ieși în față”, să te faci văzut și ascultat de către superiori dar și de colegi. Sfaturile tale sunt de un real folos echipei de lucru știind cum să aduci noi strategii eficiente dar și să-ți asumi responsabilități, atunci când toți ceilalți dau înapoi. Totul este să nu dai frâu liber stării de impulsivitate, având pretenția ca toată lumea să gândească și să acționeze cu rapiditatea cu care tu o faci. Cu cât ești mai calm vei putea observa chiar mai multe amănunte, întorcând unele situații în favoarea ta. În partea a doua a acestei luni este recomandat să acorzi mai multă atenție la competitori, oamenii care pândesc „din umbră” și care vor să te denigreze. Planul financiar este bine susținut de astre, până în data de 15 noiembrie. Este o perioadă favorabilă în care ai ocazia să-ți valorifici anumite abilități, te poți face remarcat și chiar poți obține o mărire de salariu, o primă meritată.
 
SanatateSănătate
        Ești plin de energie, nu poți sta locului, dornic să finalizezi activitățile pe care ți le-ai propus, în timpul cel mai scurt. Se cere totuși prudență, atenție la modul în care conduci mașina proprie, felul în care traversezi strada pentru că ești predispus la accidente datorate stării de agitație, impulsivitate. Spre sfârșitul acestei perioade este posibil să te confrunți cu tot felul de probleme de sănătate, să obosești mult mai repede, simți nevoia de odihnă. Atenție și la posibilele probleme renale, ale ficatului, dureri de spate, încheieturi, oase.