Luna noiembrie 2016, Taur

Noiembrie 2016, Taur
002 Taur        Este o lună importantă pentru tine, atât din punct de vedere profesional cât și personal reușind să te descurci cu brio în ambele domenii ale vieții. Totul ține de spontaneitatea ta, de starea de optimism și încredere că poți depăși obstacolele apărute în calea ta. Investești energie cu folos în proiectele pe care le demarezi acum iar acest lucru îi va inspira și pe ceilalți. Te poți aștepta la susținere venită din partea unor prieteni. Timpul poate fi de partea ta, cu condiția să dai dovadă de concentrare pe realizarea obiectivelor fiind mult mai organizat și mai atent la detalii. Nu te abate de la propriul drum, indiferent de ceea ce spun invidioșii.
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Cu Soare și Mercur în zodia Scorpion în relația de cuplu comunicarea este mult mai directă, deschisă, construiți un nou edificiu, puneți la cale un proiect important, de durată. Chiar dacă prezența lui Lilith în casa cuplului pentru tine îți mai dă și unele bătăi de cap, obsesii, tema de a nu fi trădat, mințit de partener fapt care te poate face, de multe ori, să pari oarecum reținut, inhibat față de cel drag cert este că ai sentimentul că lucrurile se derulează în favoarea ta, cât timp ești susținut de partenerul de viață. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, până în data de 12 noiembrie ai toate șansele să porți discuții pe tema oficializării unei relații de dragoste. După data de 12 a perioadei analizate ai ocazia să călătorești peste „mări și țări” pentru a putea întâlni persoana iubită. Nu este exclus să te îndrăgostești așa, din senin, în partea a doua a acestei luni, dacă încă nu ți s-a întâmplat acest lucru. Călătoriile, discuțiile cu persoane aflate departe favorizează oarecum găsirea unui partener care să corespundă așteptărilor, dorințelor tale.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Ești dedicat muncii pe care o desfășori și nimeni și nimic nu te poate opri din avântul tău. Ai parte de inspirație, idei originale, intuiție acționând prompt în situațiile limită. Ești mult mai perfecționist, hotărât să asimilezi informații noi, să te documentezi, dornic să transmiți mai departe experiența acumulată în domeniul profesional. Ai acum parte de oportunități în a obține ceea ce îți dorești în carieră, mai ales după data de 9 noiembrie. Nu vei duce lipsă de energie, conștiinciozitate dar și de popularitate ca urmare a recunoașterii valorii tale. Starea de încredere și de optimism te poate propulsa pe o nouă treaptă, în plan profesional. Participi sau susții seminarii, workshopuri, cu precădere după data de 12 noiembrie știind cum să exprimi clar și coerent, plin de inspirație ideile, proiectele la care lucrezi de mai mult timp. Planul financiar este bine susținut de către astre prin valorificarea talentelor și abilităților native de care dispui. Acordă o atenție deosebită în preajma datei de 25 noiembrie când ai șansa de a semna un contract care te poate avantaja, din punct de vedere financiar. Evită să dai bani cu împrumut!
 
SanatateSănătate
        Este recomandat să acorzi o mai mare atenție la dietă și să faci mai mult sport, mișcare în aer liber. Evită să muncești până la epuizare. Este posibil să te confrunți cu probleme ale ficatului, pancreasului, dureri de spate, îndeosebi în partea a doua a lunii analizate.