Luna noiembrie 2016, Scorpion

Noiembrie 2016, Scorpion
008 Scorpion         În această lună poți să dai dovadă de mai multă dechidere, onestitate și încredere în propriile forțe deși te mai lași, din când în când, învăluit de obsesii, traume, sentimente greu de exprimat. Este recomandat să conștientizezi de unde vin, de fapt, problemele, ce anume trebuie să păstrezi și ce ar trebui eliminat din viața și din sufletul tău pentru a putea să trăiești împăcat, cu tine și cu ceilalți. După data de 21 noiembrie este foarte posibil să „turezi motoarele” la maxim pentru a putea să câștigi banii de care ai atât de multă nevoie. Spre sfârșitul acestei luni trăiești cu intensitate, îndeosebi în plan amoros.
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         Te poți confrunta cu starea de confuzie, rătăcire vis-a-vis de relația de cuplu. Parcă nu mai vrea nimic să meargă, să se deruleze normal în relația de mariaj. Chiar tu ești predispus la relații extraconjugale. După data de 12 noiembrie se pare că vei relaționa mai mult cu sexul opus manifestându-ți mult mai deschis dorințele, sentimentele. În partea a doua a acestei luni îți concentrezi atenția mai mult pe casă, familie și pe relația cu propriii copii. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă se pare că lucrurile nu sunt chiar atât de grozave. Ai totuși șansa ca, până în data de 21 noiembrie, să te simți în centrul atenției, admirat, dorit de sexul opus, deborbând de șarm și sex-appeal. Este o lună în care ar trebui să-ți asculți intuiția, atunci când vine vorba despre relația cu sexul opus. Nu trebuie să „pleci urechea” la bârfe sau să ții cont la vorbele venite din partea invidioșilor. Chiar dacă acum traversezi o perioadă incertă, de confuzie în plan sentimental dar și relațional, este recomandat să vezi totuși unde anume greșești, ce anume mai ai de corectat în relația cu persoana de lângă tine.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        În perioada analizată aici încerci să compensezi oarecum nemulțumirile din planul sentimental cu reușitele din carieră. Așadar îți concentrezi atenția, energia, îți dedici timpul realizării sarcinilor de serviciu, ba chiar îți iei de lucru și pentru acasă. Munca, dedicarea, concentrarea pe anumite proiecte nu poate decât să îți aducă starea de împlinire. Spre sfârșitul acestei luni ai șansa de a câștiga mai mulți bani datorită unui proiect demarat poate chiar în anul 2015. Ai ocazia să renegociezi un contract de muncă în favoarea ta. Sunt favorizate studiile necesare obținerii unei (noi) diplome care te va ajuta să obții postul vizat de ceva timp. După data de 12 noiembrie ai ocazia să treci cu brio peste un examen, un concurs. În preajma datei de 26 noiembrie ai șansa de a obține un nou job sau un al doilea serviciu. În plan financiar se pare că lucrurile se îmbunătățesc vizibil, pe tot parcusrul acestei perioade.
 
SanatateSănătate
       Chiar dacă, la prima vedere, nu putem să vorbim despre probleme deosebite de sănătate în perioada analizată trebuie totuși să dai dovadă de prudență, îndeosebi dacă te afli la volan sau dacă ești practicantul vreunui sport extrem. Spre sfârșitul acestei luni este posibil să te confrunți cu probleme ale ficatului dar și infecții, probleme stomatologice, accidentări, probleme renale sau dureri lombare.