Luna noiembrie 2016, Sagetator

Noiembrie 2016, Săgetător
009 Sagetator        Este o lună noiembrie în care ai dorința profundă de a te redescoperi reușind să treci cu brio peste momentele mai puțin plăcute. Este timpul să clarifici anumite aspecte care țin de Sinele propriu, să dai un sens existenței tale ridicându-te mai presus de suferințe și pierderi. Este timpul să pui bazele unor proiecte de anvergură, tocmai pentru că simți cum ți se deschid noi drumuri, oportunități. Ai ocazia să găsești omul potrivit la locul potrivit. După data de 21 noiembrie te simți plin de energie știind cum să te faci o prezență plăcută pentru cei din jur. Ești mult mai preocupat de felul în care te percep ceilalți, ce anume ar trebui să schimbi în atitudinea ta. Timpul devine astfel deosebit de prețios simțind că orice abatere de la programul stabilit de îndepărtează de la țelul pe care ți l-ai propus.
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Până în data de 12 noiembrie relația cu persoana iubită se desfășoară fără probleme deosebite. Te poți bucura de dragoste, momente pline de romantism, declarații de amor simțind că viața este mult mai frumoasă atunci când ai pe cineva alături. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai acum toate șansele de a da startul unei (noi) iubiri, poți pune bazele unei relații de lungă durată. În cadrul relației de cuplu se pare că se mai îmbunătățește comunicarea simțind acum că sunteți „pe aceeași frecvență”. Fiecare știe exact ce are de făcut, cum să fie de un real ajutor pentru partenerul de viață, în momentele mai dificile. Totul este să nu-ți fie teamă că vei fi judecat, certat de persoana dragă, atunci când spui ce anume ai pe suflet. Plimbările în doi, excursiile de weekend sunt mai mult decât binevenite pentru a destinde și mai mult atmosfera din relația de cuplu.
 
Cariera si baniCarieră și bani
      Muncești mult dar și cu spor iar beneficiile se pot vedea destul de clar, mai ales în prima parte a lunii analizate. Ai ocazia să lansezi un proiect care îți va aduce succesul în demararea unei afaceri proprii sau poți găsi colaboratorii, partenerii de afaceri care să te ajute pentru a progresa. Este o lună în care poți să acumulezi multe informații în plan profesional. Investești mult timp și energie pentru a te perfecționa. Ești de mare ajutor în colectivul de lucru ba chiar vei beneficia de ajutor, la rândul tău, din partea superiorilor. În preajma datei de 25 noiembrie este posibil să-ți exprimi nemulțumirea deschis, direct vis-a-vis de bani fapt care ar putea să-ți creeze unele probleme în relația cu superiorii. Este timpul să iei inițiativa, să-ți stabilești și să pui în practică strategii de lucru foarte bine gândite. Spre sfârșitul lunii este recomandat să eviți anumite investiții, eventual să nu faci cumpărături care pot depăși bugetul de care dispui acum. În această perioadă este recomandat să-ți asculți mai mult intuiția, sufletul atunci când vine vorba despre carieră și bani.

SanatateSănătate
         În prima parte a lunii analizată aici te simți în plină formă reușind să faci față mult mai ușor efortului fizic și psihic, mental. După data de 18 noiembrie este recomandat să acorzi atenție la problemele care pot să apară în legătură cu căile respiratorii, viroze, infecții, pericol de intoxicație. În preajma datei de 25 noiembrie ar trebui să acorzi mai multă atenție la propriul organism, să urmezi un regim alimentar adecvat, să faci mai multă mișcare în natură. La sfârșitul acestei luni este posibil să te confrunți cu probleme acute de sănătate care trebuie să fie luate în serios și tratate la timp.