Luna noiembrie 2016, Rac

Noiembrie 2016, Rac
004 Rac            Luna aceasta ar trebui să dai frâu liber sentimentelor, să te lași inspirat de iubire dar și de persoanele noi cu care relaționezi acum. Nu duci lipsă de creativitate și imaginație așa că manifestă-ți deschis abilitățile și talentele de care dispui și astfel vor veni către tine și banii de care ai atât de multă nevoie. Atitudinea ta este mult mai degajată acum iar relația cu propriul copil nu face decât să te destindă, să simți că viața este mult mai frumoasă atunci când ai alături de tine persoane dragi sufletului. Spre sfârșitul perioadei îți dedici o mare parte din timp obligațiilor de seviciu, relației cu colegii de lucru. Se cere o mai mare mobilizare din partea ta, îndeosebi atunci când vine vorba despre familie, relația de cuplu.
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         Relația de cuplu este mai echilibrată acum reușind să restabilești starea de armonie, prin calm, diplomație și tact. Eventualele momente de agitație, tensiune sunt aplanate de tine cu succes. Știi cum să creezi o atmosferă caldă, primitoare în familie. Relația cu propriii copii este și ea mult mai destinsă, te poți bucura de o realizare, un succes venit din partea acestora. Atenție la posibilele probleme care pot să apară în relația de mariaj, în jurul datei de 25 noiembrie. Poate fi vorba despre discuții aprinse, legate de o casă, o proprietate sau chiar probleme venite din partea părinților și care ar putea să-ți afecteze relația de mariaj. Totul depinde de calmul și de diplomația de care vei reuși să dai dovadă. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă ai acum șanse sporite de a te îndrăgosti, mai ales în prima parte a perioadei analizate. După data de 21 noiembrie ești mult mai hotărât să-ți manifești dorințele, sentimentele față de persoana dragă.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Nu ai cum să te odihnești la locul de muncă, cel puțin în perioada în care Mercur se află în semnul Săgetător (locul de muncă pentru tine) astfel că nu ai de ales decât să muncești susținut, să fii organizat, punctual finalizând la timp sarcinile de aici. După data de 12 noiembrie ești hotărât să mai urmezi niște cursuri de perfecționare, să te specializezi într-un domeniu în care simți că te poți împlini, din punct de vedere profesional, financiar dar și sufletesc. Ești dornic să progresezi văzându-ți conștiincios de îndatoririle tale. Relația cu colegii este cordială, destinsă ba chiar ai putea să afli informații care te pot ajuta la progresul în carieră. Atenție în preajma datei de 25 noiembrie atunci când este posibil să iei decizii bruște, eventual să dorești schimbarea direcției în carieră. Lucrurile par să evolueze în favoarea ta, totul este să-ți „asiguri spatele” și să nu lași „vrabia din mână pentru cea de pe gard”. Se cere prudență, calm și înțelepciune în tot ceea ce ți-ai prpus. Planul financiar este bine aspectat pe tot parcursul perioadei în discuție. După data de 9 ale lunii analizate ai șanse mult mai mari de a primi bani dintr-o noștenire sau din partea partenerului de viață.
 
SanatateSănătate
        Nu se poate vorbi despre probleme grave, din punct de vedere al sănătății în această lună. Totuși, prezența lui Saturn în casa bolilor acute pentru tine te avertizează că ai de depistat și remediat niște probleme de sănătate. Ești susținut de către astre pentru a găsi cea mai avantajoasă soluție, un tratament eficient. Atenție la partea a doua a acestei luni când este posibil să te confrunți cu viroze respiratorii, migrene, epuizare la nivel psihic, mental.