Luna noiembrie 2016, Pesti

Noiembrie 2016, Pești
012 Pesti         Putem vorbi despre o lună în care simți nevoia să călătorești mai mult, să studiezi, să fructifici fiecare oportunitate care ține de abordarea unei noi filozofii de viață. Citești mai mult, ești atras de latura spirituală a vieții, participi la seminarii de dezvoltare personală. Nu ai cum să te plictisești în această lună, tocmai pentru că ești dispus să te lași ghidat către noi orizonturi ale cunoașterii. După data de 21 noiembrie ești preocupat de carieră, de posibilitatea de a progresa, de a face schimburi de experiență în plan profesional. Ți se pot revela acum unele adevăruri menite să te scoată din starea de amorțeală. Ai puterea de a depăși cu brio anumite blocaje, limitări, de a găsi rezolvări rapide în situații critice.
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       S-au mai liniștit unele probleme din cadrul relației de cuplu. Te simți mai apropiat de partenerul de viață simțindu-vă bine împreună, chiar și atunci când sunteți în mijlocul prietenilor. Împărtășiți gânduri, trăiri, vă dedicați mai mult timp unui proiect comun. Nimic nu este prea greu, cât timp te simți susținut și apreciat de partenerul de cuplu. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj ai ocazia acum să dai startul unei (noi) relații de dragoste, cu o persoană de sex opus aflată pe alte meleaguri. Cert este că te simți iubit, dorit, comunici mai mult simțindu-te împlinit, alături de persoana iubită. Acordă o atenție deosebită la perioada de la sfârșitul acestei luni atunci când este posibil să rupi o relație de iubire. Este posibil să te confrunți cu iluzii, trădări, acțiuni nedrepte venite din partea unor dușmani ascunși. Este recomandat să-ți asculți intuiția și să discuți sincer, direct cu persoana iubită despre anumite probleme din trecut. Acum este momentul în care se poate alege dacă merită să mai continui drumul alături de o persoană.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Nu prea ai de ce să te plângi, în această lună, în privința carierei. Muncești mult dar și câștigi pe măsura muncii depuse. Totul ține de organizarea și de seriozitatea de care vei da dovadă acum. Dacă te hotărăști să pornești o nouă afacere acum este un moment destul de prielnic. Primești banii de care ai nevoie pentru a putea demara noi proiecte. Este posibil ca, spre sfârșitul perioadei, să ai parte de surprize neplăcute legate de bani dar asta nu te va descuraja. Știi cum să te mobilizezi, să negociezi, să-ți impui punctul de vedere în fața superiorilor. Colegii de muncă se pot baza pe cuvântul și pe ajutorul tău. Este o perioadă favorabilă pentru a te ptomova, a „ieși în față” să arăți lumii de ce ești capabil. Planul financiar este destul de bine aspectat, până în data de 24 noiembrie. Spre sfârșitul perioadei analizate ar trebui să acorzi o atenție specială la posibilele cheltuieli neașteptate. Nu este recomandat să dai bani cu împrumut.
 
SanatateSănătate
        În această lună este recomandat să acorzi mai multă atenție la dietă, o alimentație mai adecvată. Te îngrijești mai mult de propria sănătate respectând cu strictețe programul de odihnă, eventualele tratamente alternative, mersul la o sală de sport și plimbările în natură. Nu este exclus să ai momente de oboseală, epuizare, stări în care simți că nu mai poți finaliza anumite activități. Există riscul de recidivă a unor afecțiuni mai vechi, pot să reapară acum durerile acute legate de zona capului, maxilar, ochi sau durerile de spate. Ești predispus la lovituri, tăieturi minore.