Luna noiembrie 2016, Leu

Noiembrie 2016, Leu
005 Leu           Pentru tine este foarte important ca, în această lună, să abordezi un nou domeniu, să-ți lărgești orizonturile cunoașterii prin studiu, acumularea de noi informații. Dai dovadă de maturitate în gândire iar deplasările îți vor fi de un real succes, îndeosebi atunci când sunt făcute în scopul progresului în plan personal, spiritual. După data de 21 noiembrie se poate observa o îmbunătățire a relației cu propriul copil și/sau cu persoana iubită. Ai acum șansa de a-ți concretiza idei, proiecte în care ai investit mult timp și eforturi psihice și fizice. Este o lună noiembrie în care atât munca cât și dragostea se află în prim plan.
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       După data de 9 noiembrie se poate observa o mai mare efervescență, energie pe care o concentrezi în relația de cuplu. Ești mult mai romantic, pasional cu partenerul de viață reușind să rupi monotonia care se cam instalase în cadrul relației. Este totuși recomandat să îți temperezi energia și să eviți polemicile, discuțiile aprinse. După data de 12 noiembrie nu este exclus să te simți atras de un coleg de la serviciu și să te implici astfel într-o idilă, o relație de amor. Acordă o atenție specială în preajma datei de 25 noiembrie atunci când se pot declanșa adevărate „furtuni” în cadrul relației de cuplu. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj atunci ai ocazia ca, până în data de 9 a lunii analizate, să te implici într-una. Cert este că vei fi curtat, nu vei duce lipsă de admiratori, comunicare, relaționare cu sexul opus. Ba chiar există posibilitatea ca, după data de 12 noiembrie, să folosești mult mai des telefonul sau internetul pentru a socializa și a cunoaște oameni noi, interesanți.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Este o lună în care îți îndeplinești sarcinile de muncă cu plăcere, mai ales acum, că te simți motivat, apreciat de colegi și chiar de superiori, îndeosebi după data de 12 noiembrie. Știi cum să aduci în atenție idei creative, ești spontan, ai simțul ordinii, reușești să negociezi în interes personal. Vei face față cu brio concurenței dând dovadă de inteligență, dexteritate, dedicare față de colectivul de luru din care faci parte dar, mai ales, față de sarcinile de serviciu pe care le finalizezi cu succes. Atenție în preajma datei de 25 noiembrie atunci când este posibil să fii tras la răspundere pentru niște documente sau poate să revină în discuție un proiect ratat în trecut și să fii nevoit să plătești niște despăgubiri. Poate fi vorba și despre schimbarea bruscă a jobului, primirea unei oferte mult mai avantajoase. Se recomandă atenție la actele, contractele pe care le semnezi, în special pe la jumătatea perioadei analizate. Planul financiar este bine aspectat, în prima parte a lunii în discuție. Se cere prudență la cheltuieli, în preajma datei de 18 noiembrie.
 
SanatateSănătate
        În privința sănătății este recomandat să eviți efortul fizic prelungit, mai ales în prima săptămână a lunii în analiză. Ești predispus la lovituri, tăieturi, stări febrile, dureri acute, infecții, migrene. În preajma datei de 25 noiembrie astrele te atenționează să fii mai cumpătat în privința programului de lucru și de odihnă dar și al celui de masă. Este nevoie de mai mult sport, mișcare în natură.