Luna noiembrie 2016, Gemeni

Noiembrie 2016, Gemeni
003 Gemeni        În această lună se pare că lucrurile se îmbunătățesc vizibil în plan relațional, sentimental dar și profesional. Chiar nu ai de ce să te plângi iar dacă faci acest lucru nu vei face decât să atragi mai multă stare de agitație, agresivitate din partea celorlalți. Pui pasiune în tot ceea ce întreprinzi acum adoptând strategii mult mai eficiente pentru progres. După data de 12 noiembrie se pare că ești foarte hotărât să studiezi serios un nou domeniu, poate fi vorba despre o limbă străină, participi la cursuri pe teme spirituale, ezoterism sau, pur și simplu, călătorești mai mult. Nu ai cum să te plictisești într-o lună în care relaționezi, au loc schimburi de idei, conversezi cu persoane noi, interesante.
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
          În perioada supusă analizei aici viața relațională devine mult mai palpitantă, plină de surprize care ar trebui să fie plăcute pentru tine. Depinde și de ceea ce vrei tu de la partenerul de viață. Ai ocazia să pornești, alături de partener, pe un drum nou, să vă schimbați felul de a vorbi, atitudinea, de a încerca să găsiți soluții de comun acord la o situație tensionată, un proiect comun care iată că nu prea își mai are rostul acum. Este o lună a strategiilor și a alegerilor inspirate, în plan relațional. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă ai acum șansa de a te trezi implicat brusc într-una, să vezi că lucrurile s-au derulat mult mai rapid în relația cu persoana iubită. O perioadă favorabilă în plan amoros este până în data de 22 noiembrie așa că ai suficient timp la dispoziție să te hotărăști ce vrei cu adevărat de la viață.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Și în această lună te implici mai mult în derularea unor proiecte, ai tot felul de inițiative la locul de muncă ceea ce nu poate decât să-ți aducă aprecieri din partea superiorilor. După data de 9 noiembrie ai șansa să închei un (nou) contract important în străinătate sau cu o firmă străină. Ai ocazia să întâlnești persoane bine intenționate și care te vor susține în demersurile tale legate de locul de muncă, carieră. După data de 12 noiembrie sunt favorizate câștigurile venite prin intermediul partenerului de viață sau de afaceri, eventual de pe urma unor afaceri comune. În zona carierei lucrurile se prezintă cât se poate de optimist, pe tot parcursul lunii analizate, depinde doar de tine, de hotărârea și ambiția de care vei da dovadă. Spre sfârșitul lunii poți primi o propunere tentantă legată de locul de muncă, poate chiar din partea unei persoane apropiate, partenerul de viață, iubitul. Planul financiar este destul de bine aspectat, în prima parte a acestei luni. Acordă o atenție deosebită în preajma datei de 25 noiembrie atunci când este posibil să intervii cu bani pentru a-ți susține partenerul într-un proiect important.
 
SanatateSănătate
        Se cere prudență în privința sănătății. Este recomandat să mai renunți la unele obiceiuri nesănătoase legate de alimentație și chiar la munca excesivă. Ți-ar prinde bine să mergi la sală, să faci mai mult sport, să fumezi mai puțin. Atenție la partea a doua a lunii în discuție atunci când există riscul de a te confrunta cu recidivarea unor probleme de sănătate care țin de infecții, probleme ale căilor respiratorii, plămâni, ficat și chiar posibile infecții renale.