Luna noiembrie 2016, Fecioara

Noiembrie 2016, Fecioară
006 Fecioara        Încă de la începutul acestei luni ești mult mai preocupat să studiezi, să împărtășești cu ceilalți din informațiile acumulate. Este multă agitație în primele 15 zile ale perioadei analizate putând fii pus în situația de a rezolva probleme urgente care țin de bani, schimburi, comerț. Tot în prima parte a acestei luni îți concentrezi atenția mai mult pe rezolvarea unor probleme ce vizează casa, proprietatea și familia fiind necesar să finalizezi cât mai urgent anumite treburi. După data de 21 noiembrie ești mult mai preocupat de educația copiilor investind mai mulți bani și timp în acestă direcție. La nivel relațional situația se menține la un nivel greu de înțeles. Este o lună trăită cu intensitate dar oarecum controversată, atunci când vorbim despre relații, sentimente.
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Se pare că nici în acestă perioadă lucrurile nu sunt prea clare pentru tine, în ceea ce privește relația de cuplu. Ai un sentiment de confuzie, ceva greu de explicat planează între tine și partener. Cert este că pui pe primul plan latura financiară, cu ce ar putea contribui partenerul la bugetul familiei. Ai ocazia să primești bani prin intermediul partenerului, totul depinde de diplomația de care dai dovadă. În plan sentimental ai acum mult mai multe șanse de a te îndrăgosti, după data de 12 noiembrie, dacă nu ți s-a mai întâmplat asta de ceva timp. În preajma datei de 18 noiembrie ești predispus la certuri cu partenerul de viață. Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj, în preajma datei de 25 a perioadei în discuție pot să apară probleme de relaționare, posesivitate, gelozie care ar putea conduce chiar și la o despărțire neașteptată. Este posibil ca starea de nemulțumire să pornească de la bani, cheltuieli neașteptate.
 
Cariera si baniCarieră și bani
       Este o lună în care profiți din plin de oportunitățile de progres în plan profesional. Comunici mai mult, relaționezi, călătorești în interes de serviciu și, mai ales, cauți să te perfecționezi. Putem vorbi despre multe obligații de serviciu pe care trebuie să la finalizezi rapid. Totul ține de curajul, ambiția și de conștiinciozitatea de care vei reuși să dai dovadă. Depășești cu brio eventualele obstacole, limitări reușind să-i iei oarecum prin surprindere pe ceilalți colegi cu atitudinea ta dezinvoltă, plină de încredere. Orice proiect ai demara acum ai șanse mult mai mari să le finalizezi la termenul propus chiar de tine. Planul financiar este și el foarte bine aspectat. Poți primi creșterea salarială mult dorită. Chiar nu ai de ce să te plângi. Muncești mult dar te simți motivat. Nu este exclus să te implici și într-o afacere personală, să vrei să faci noi investiții, după data de 12 noiembrie.
 
SanatateSănătate
          După data de 9 noiembrie Marte din casa sănătății pentru tine (în semnul Vărsător) se pare că îți aduce mai multă energie, chef de a face treabă ba chiar ai putea exagera cu munca. Există un risc destul de crescut de accidentări, lovituri, căzături, probleme stomatologice sau legate de tensiunea arterială îndeosebi în prima parte a perioadei analizate. Ai acum ocazia să găsești un tratament mult mai eficient pentru o eventuală problemă de sănătate pe care o ai.