Luna noiembrie 2016, Capricorn

Noiembrie 2016, Capricorn
010 Capricorn        Este o lună în care vei pune mai mult accent pe socializare și pe interacțiunea cu oameni noi, interesanți. Ești interesat de activitățile care se desfășoară în cadrul unui grup, o asociație încercând să te faci util, să le fii de ajutor celorlalți. Îți asumi acum responsabilitatea pentru rolul jucat în cadrul respectivului grup dând dovadă de încredere și seriozitate. După data de 21 noiembrie preferi să te retragi în mediul tău, să te preocupi de anumite aspecte din viața ta și pe care le-ai neglijat de ceva timp. Este foarte posibil să descoperi anumite informații care te vor ajuta să vezi relația ta cu ceilalți oameni dintr-un cu totul alt punct de vedere. Este important să-ți acorzi mai mult timp, cercetând cu sinceritate propriul suflet.
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         Se pare că, până în data de 9 noiembrie, relația cu partenerul de viață este mai tensionată. Starea de agitație, de a demonstra că ai dreptate nu va face decât să pună „paie pe foc”. Este recomandat să încerci să vezi de unde vin, de fapt, problemele în relație, dacă nu cumva pleci prea mult urechea la bârfe. După data de 12 noiembrie ai șanse sporite să te îndrăgostești, așa cum nu ai mai făcut-o de ceva timp. Pot avea loc discuții, întâlniri în secret fapt care ar putea să-ți creeze probleme serioase în familie, spre sfârșitul perioadei analizate. În această lună este recomandat să fii atent la deciziile pe care le iei, în plan sentimental, amoros. Ai tendința de a lua decizii cu rapiditate ceea ce nu poate decât să te dezavantajeze. Flirtezi cu mai multă plăcere implicându-te într-o relație de dragoste, fără să iei în calcul și eventualele consecințe neplăcute. Ești indecis, oscilezi de la o zi la alta iar acest lucru nu are cum să te avantajeze, atunci când vine vorba despre relația de dragoste.
 
Cariera si baniCarieră și bani
       În privința carierei această lună este una în care te poți bucura din plin de reușite. Este recomandat să profiți de oportunitățile de progres care pot să apară, în prima parte a acestei perioade. Ești susținut de către superiori pentru a putea obține anumite avantaje la locul de muncă. Nu vei da înapoi, atunci când vine vorba despre responsabilități, lucrat peste program, rezolvarea unor probleme urgente de la locul de muncă. Este timpul portivit pentru a da startul unor idei, planuri pe care le-ai ținut de ceva timp „la sertar”. Atenție la perioada de la sfârșitul acestei luni, la oamenii cărora le împărtășești ideile tale deoarece există riscul sporit de a fi trădat, furat. Planul financiar este bine aspectat după data de 9 noiembrie, totul depinde de  ambiția și conștiinciozitatea de care vei da dovadă și de curajul de a pune în practică abilitățile și talentele de care dispui din plin. Spre sfârșitul perioadei în discuție te poți bucura de realizările, succesul la care ajungi, de fapt, datorită dedicării și muncii susținute. Știi cum să-ți canalizezi energia mult mai eficient în direcția aleasă.
 
SanatateSănătate
       În prima parte a lunii nu te confrunți cu probleme deosebite de sănătate. Ba chiar ai șansa de a găsi un tratament mult mai eficient pentru a mai ameliora sau chiar a vindeca o problemă de sănătate. Atenție la perioada din jurul datei de 18 noiembrie când, pe fondul agitației, al impulsivității ești predispus la insomnii, lovituri, accidente, probleme ale ficatului sau ale stomacului. Spre sfârșitul acesti luni te poți confrunta cu scăderea rezistenței organismului la anumite solicitări fiind nevoie de mai multe vitamine, plimbări în aer liber și, mai ales, mai multă odihnă.