Luna noiembrie 2016, Berbec

Noiembrie 2016, Berbec
001 Berbec               În această lună ești preocupat să trăiești cu intensitate fiecare moment având o înțelegere profundă vis-a-vis de oameni și evenimente. Pui multă pasiune atunci când vine vorba despre carieră dar și de relații așa că nu ai cum să te plictisești în această perioadă. Este recomandat să nu te hazardezi, în privința carierei și în zona financiară fiind mult mai important să-ți asculți sufletul și să te dedici activităților care sunt în acord cu drumul ales de tine.

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu
         Nici în plan relațional nu te vei plictisi, cu Jupiter în casa cuplului până la sfârșitul acestei perioade. Așadar, în luna analizată aici, mai ales în partea a doua a acesteia, ai ocazia să pui la cale relații de durată cu persoane de pe alte meleaguri sau de altă naționalitate. Ești în plină acțiune, împărtășind sentimente, trăiri, bucurându-te de afecțiune și romantism, îndeosebi până în data de 13 noiembrie, poate chiar vei lua decizia de a pleca într-o călătorie pentru a putea să te întâlnești cu persoana iubită. În preajma datei de 24 noiembrie se pare că te confrunți cu probleme în relația de mariaj așa că ar trebui să-ți controlezi atitudinea față de partenerul de viață sau încearcă să găsești un echilibru între viața de familie și carieră. În relația de dragoste se remarcă o mai mare nevoie de a-ți exprima propriile sentimente în mod deschis, sincer. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă ai acum toate șansele să dai startul unei relații în care să simți că merită să investești timp și sentimente de dragoste.
 
Cariera si baniCarieră și bani
     În luna analizată cariera este bine susținută de astre, până în preajma datei de 24 noiembrie deci ai suficient timp la dispoziție, dacă vrei să schimbi direcția, să pornești pe un nou drum, din punct de vedere profesional. Știi cum să te faci remarcat la locul de muncă datorită creativității, a flerului și diplomației. Studiile joacă un rol destul de important pentru a putea promova pe un post mai bine plătit. După data de 12 noiembrie ai ocazia să faci mai multe călătorii sau chiar să pleci peste hotare pentru un schimb de experiență, să urmezi un curs de perfecționare. Este o perioadă trăită cu intensitate dând dovadă de mai multă încredere în propriile abilități și talente. Ești mult mai organizat acum și mai atent la detalii, dornic să te documentezi. Știi cum să readuci starea de echilibru într-un colectiv de lucru. Acordă o atenție deosebită la data de 24 noiembrie atunci când este posibil să renunți brusc la un parteneriat, un contract de muncă sau chiar poți fi nevoit să plătești niște sancțiuni. Planul financiar este mult mai bine susținut în prima parte a acestei luni. Este posibil să primești o ofertă de lucru în străinătate.

SanatateSănătate
       În această lună te simți în plină formă, ai multă energie. Nu trebuie însă să-ți neglijezi dieta, probleme mai vechi de sănătate care riscă, în orice moment, să recidiveze. Atenție mai ales în partea secundă a perioadei în discuție atunci când există un pericol mărit de a te îmbolnăvi fiind predispus la infecții, răceli sau probleme ale ficatului.