Luna noiembrie 2016, Balanta

Noiembrie 2016, Balanță
007 Balanta        Este o lună în care te remarci prin optimism, jovialitate, umor, dorința de a te distra și socializa mai mult. Nimic nu poate fi prea greu pentru tine, cât timp ți-ai propus să faci ceea ce vrei, ce îți place cu adevărat. Cu Soarele în casa banilor pentru tine dar și cu Venus în casa călătoriilor, a comunicării se pare că ai tot ce-ți trebuie pentru a porni la drum și a întâlni marea dragoste. Și cum sufletul îți este însetat de cunoaștere ți-ar prinde bine cât mai multe întâlniri cu prietenii, eventual la seminarii pe teme de spiritualitate. Este o lună noiembrie pe care ai șansa să o trăiești din plin.
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        De ceva timp îți tot este testat planul relațional, mariajul. Dacă ai rezistat până acum, ei bine… în luna analizată aici te poți bucura de realizări frumoase, legate de partener și familie. Ai ocazia să constați că cel drag te ajută permanent în demersurile tale care țin de casă, familie îndeosebi în primele 9 zile ale acestei luni. În partea a doua a perioadei reușiți să petreceți momente încărcate de pasiune și romantism, să călătoriți mai mult împreună. Acordă o atenție deosebită la perioada de la sfârșitul lunii noiembrie atunci când este posibil să te confrunți cu certuri, simțindu-se pregnant starea de agitație, de neliniște în relația de cuplu. Dacă nu ai avut ocazia să te îndrăgostești de ceva timp ei bine se pare că astrele îți surâd, îndeosebi după data de 9 a lunii analizată aici. Te aprinzi mult mai ușor, atunci când vine vorba despre sexul opus. Ești pasional, direct, dispus să atragi atenția persoanei dorite, cu orice preț. Este important însă să pui pe primul plan sentimentele, afecțiunea față de cel drag.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Se pare că tot efortul depus la locul de muncă în ultima perioadă începe să dea roade acum. Primești aprecieri din partea superiorilor, ba chiar poți să beneficiezi de o mărire de salariu. Este timpul să-ți pui strategiile în practică și să dai start unui (nou) proiect profesional, îndeosebi în partea a doua a acestei luni. Ideile creative îți vor fi de un real folos pentru a câștiga banii de care ai nevoie. Ai ocazia astfel să-ți valorifici mult mai eficient abilitățile și talentele de care dispui. Este posibil ca, în preajma datei de 21 noiembrie, să primești susținere din partea familiei pentru a putea accede la un post care să corespundă așteptărilor tale. Spre sfârșitul acestei perioade sunt favorizate încheierea de contracte, negocieri legate de o nouă afacere, un nou parteneriat care îți va aduce beneficii nateriale și financiare. Planul financiar este foarte bine aspectat, în prima parte a acestei luni. După data de 9 noiembrie se pare că vei face investiții foarte inspirate și care îți vor aduce deja beneficii financiare, spre sfârșitul lunii.
 
SanatateSănătate
       În prima parte a acestei luni te simți plin de energie reușind să depășești cu brio eventualele probleme de sănătate. Atenție la perioada de la sfârșitul perioadei atunci când este posibil să te confrunți cu probleme ale ficatului, infecții renale sau dureri de spate. Este important să urmezi un program de viață mult mai bine organizat.