Luna martie 2018, Capricorn

Martie 2018, Capricorn
010 Capricorn       Până la jumătatea lunii martie ai ocazia să te lămurești asupra unor aspecte care țin de studii, relația cu rudele apropiate sau în ceea ce privește anumite acte, documente, negocieri. Se cere mai multă atenție, atunci când vine vorba despre investiții, achiziția unor obiecte de valoare. Din data de 17 martie este momentul să acționezi cu mai mult curaj și ambiție pentru împlinirea unui ideal. Este timpul să dai startul unor proiecte ambițioase, în ciuda dificultăților cu care este posibil să te confrunți, îndeosebi după data de 23 martie și este necesar să fii mult mai prudent, în ceea ce privește o investiție importantă sau o relație sentimentală. Deviza lunii martie, pentru tine, este: „După șocul dezamăgirii îți aduni forțele, te ridici și mergi mai departe.” Geanina Lisandru
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         Până în data de 6 martie reușești să te descurci destul de bine, atunci când vine vorba despre comunicare, relaționare în relația de mariaj. Din data de 7 martie ești mult mai implicat în viața de familie încercând să găsești un echilibru între obligațiile care țin de profesie și cele din relația cu persoanele dragi. Chiar dacă vor mai exista și probleme în relația de cuplu, în mare parte datorate problemelor legate de casă, gospodărie sau chiar a problemelor venite din partea părinților, ai totuși ambiția dar și capacitatea de a găsi soluții salvatoare în situațiile confuze. Ar trebui să fii prudent, în ceea ce privește relația de mariaj, îndeosebi în a doua parte a lunii analizate. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, ai șansa să te implici într-o relație pasională, plină de romantism, în a doua parte a lunii în discuție aici. Ai ocazia să trăiești cele mai frumoase momente, alături de persoana iubită care te va așeza pe un piedestal, simțindu-te oarecum răsfățat. Atenție însă la posibile neînțelegeri în relația de dragoste, în preajma datei de 12 martie.
 
Cariera si baniCarieră și bani
       Până în data de 17 martie stai foarte bine la capitolul comunicare, relaționare cu colegii sau colaboratorii. Știi cum să te faci ascultat, dacă ai de susținut un proiect, o prezentare menită să te ajute să te faci remarcat de către superiori. Ai multe lucruri interesante de împărtășit celorlați așa că fii mult mai deschis, dă dovadă de curaj. Nu este momentul să stai în banca ta întrucât nu faci decât să pierzi ocazii importante pentru a te face remarcat în colectivul de muncă. Este posibil să ți se ofere alternative care vizează un post mai bine plătit. Din data de 17 martie îți iei și mai mult avânt muncind cu multă conștiinciozitate, chiar și peste progremul de lucru. Nimic nu e prea greu pentru tine, cât timp ești organizat și finalizezi la timp tot ce ți-ai propus. Exprimă-te cu încredere împărtășind și celorlalți din experiența ta profesională, nu are de ce să îți pară rău. Ar trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește semnarea de contracte, negocieri, îndeosebi din data de 23 martie. Este posibil să reiei anumite discuții în contradictoriu, în cadrul colectivului de muncă, în intervalul 23 – 31 martie. Evită să aduci acuzații celor cu care lucrezi sau colaborezi întrucât este posibil să intri în conflicte greu de gestionat. Este o lună în care, chiar dacă depui mult efort să îți îndeplinești sarcinile de muncă, vei avea ocazia să constați că tot acest efort nu a fost în zadar, bucurându-te de șansa de a obține mai mulți bani sau primești susținere financiară din partea unor persoane de la care nu te așteptai.
 
SanatateSănătate
       Starea permanentă de agitație, de neliniște nu face decât să îți creeze insomnii, o nervozitate accentuată, eventuale dureri de cap, un stres care se poate manifesta prin trecerea de la o extremă la alta, probleme care țin de sistemul digestiv. Ar trebui să fii mult mai atent spre finalul lunii, atunci când ești predispus la probleme ale oaselor, fracturi, dureri de spate, există predispoziția la accidente.