Luna martie 2018, Balanță

Martie 2018, Balanță
007 Balanta       Pentru tine, ca și nativ din zodia Balanță, în prima parte a lunii martie te poți aștepta la schimbări importante ce vizează zona locului de muncă și relația cu colectivul de muncă. Ai ocazia să dezvolți noi relații de colaborare, să demarezi un proiect colectiv sau chiar să îți schimbi direcția, în plan profesional. Ceva te nemulțumește iar starea de tensiune tinde să se amplifice, în a doua parte a lunii, ceea ce te va forța oarecum să acționezi, să dai startul unor acțiuni profesionale ambițioase. Tot ce ai de făcut este să fii atent la înțelegerile, negocierile pe care le faci observând cu atenție ce se vrea de la tine, cât ești dispus să te implici în noi acțiuni, să îți asumi noi responsabilități. Spre sfârșitul lunii se amplifică eventuale conflicte, neînțelegeri din cadrul unui parteneriat sau chiar în relația de cuplu. Este foarte important să găsești un echilibru între obligațiile ce țin de serviciu și cele din familie. Deviza lunii analizate este: „În fiecare om strălucește un Soare, totul este să-l lăsăm să ardă.” Socrate
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu      
      Până în data de 7 martie este posibil să fii prea concentrat pe obligațiile care țin de serviciu și astfel să neglijezi relația de mariaj. Te poți aștepta însă la noi înțelegeri, referitoare la un proiect comun, o călătorie pe care vrei să o faci, alături de partenerul de viață. Lucrurile se derulează rapid având ocazia să descoperi ce anume ai de schimbat în cadrul relației, ce te nemulțumește, ce atitudine este necesar să adopți pentru a restabili armonia în relația de mariaj. Din data de 7 martie este momentul să te bucuri de romantism, de iubire venită din partea persoanei dragi fiind timpul să comunici mai mult, să îți exprimi dorințele mult mai deschis. Atenție însă la jumătatea lunii, atunci când este posibil să apară probleme în relația de cuplu datorită unei intervenții venite din partea părinților. Pot apărea discuții având ca subiect principal casa, o proprietate, o renovare ce trebuie făcută, cheltuieli neașteptate. Spre sfârșitul lunii este recomandat să nu te agiți  prea tare și să aduci acuzații nefondate partenerului de viață. Nu este exclus ca o persoană apropiată, o rudă, un părinte să vrea cu tot dinadinsul să provoace discordie în relația de mariaj. Este bine să nu te lași influențat de bârfe și să analizezi situațiile neplăcute cu mai multă obiectivitate.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Până în data de 20 martie depui mult efort la locul de muncă și chiar știi să îți faci datoria cum trebuie, chiar dacă vor mai exista și voci care ți se vor împotrivi neacceptând părerile și ideile tale constructive. La jumătatea lunii este recomandat să nu te implici într-un (nou) parteneriat. Nu este exclus să aibă loc o reconfigurare a unor relații de colaborare sau a unei afaceri personale, în a doua parte a lunii analizate. Astrele sunt de partea ta pentru a aduce ceva nou, inovativ în cadrul unui proiect, în tot ceea ce ține munca în echipă. Este posibil să schimbi sediul, faci achiziții importante care țin de locul de muncă, renovezi biroul. Din data de 23 martie este bine să fii mult mai atent la intervențiile venite din partea dușmanilor ascunși sau a unor colegi invidioși. Fii mai atent, atunci când vine vorba despre acte, contracte, negocieri, tot ce ține de comerț, călătorii în interes de serviciu. Din data de 10 martie și până la sfârșitul lunii, chiar dacă ai parte de bani, aceștia se cheltuie mult mai rapid reușind cu greu să te organizezi. Pot apărea cheltuieli care țin de casă, familie, îndeosebi din 17 martie.
 
SanatateSănătate
         Dacă în prima parte a lunii ești mult prea ocupat cu obligațiile care țin de serviciu neavând timp să mai simți oboseala sau reușești să treci peste ea, ei bine, în a doua parte a lunii este bine să fii mult mai atent, în ceea ce privește sistemul imunitar. Ești predispus la stres, oboseală la nivel psihic, probleme care țin de insomnie, probleme oculare, ale rinichilor, accidente, nevralgii. Este posibil să refaci anumite analize sau un tratament, îndeosebi din data de 23 martie. Este recomandat să apelezi la tratamente alternative, naturiste îndeosebi în a doua parte a lunii.