Luna mai 2017, Vărsător

Mai 2017, Vărsător
011 Varsator        Putem vorbi despre o lună în care relația cu familia și rudele apropiate necesită mai multă atenție din partea ta. Este posibil să te reîntâlnești cu persoane dragi, să te întorci mai frecvent în locurile natale, să-ți revezi părinții sau, pur și simplu, te preocupi mai mult de casă, de familie, proprietate. Sunt favorizate acum achizițiile sau vânzările imobiliare, renovările, demararea unei construcții. Este recomandat să fii mult mai prudent le ce anume și cum vorbești cu rudele apropiate, în preajma datei de 20 mai. În a doua parte a acestei luni îți vine cheful de distracții, de plimbări, te implici mai mult în relația de dragoste. Relația sentimentală poate fi supusă acum la unele încercări, testată destul de aspru, mai ales spre sfârșitul perioadei analizate. Deviza ta, pentru luna în discuție, este: „Cele mai bune și mai frumoase lucruri din lume nu pot fi văzute sau atinse. Ele trebuie simțite în inimă.” Hellen Keller
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
      În perioada următoare relația de cuplu va căpăta o conotație aparte. Este timpul să pornești o construcție sau reconstrucție serioasă, să demarezi proiecte comune, alături de partenerul de viață, să dedici mai mult din timpul tău casei, familiei. Visele tale cele mai mărețe, în privința relației, sunt realizabile. Dacă încă nu ți-ai întemeiat o familie acum ai șansa de a întâlni persoana alături de care să construiești un edificiu, să pui temelia unei relații de durată. Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj atunci poate avea loc acum o schimbare importantă fiind timpul să-ți pui în valoare calitățile legate de răbdare și prudență în cadrul evoluției lente conștient fiind că nu poți ajunge mai repede la scopul propus. Este o perioadă de încredere și optimism, de colaborare, un timp în care ai curaj să faci noi planuri, alături de partener. Este posibil să te gândești la conceperea unui (nou) copil. Dacă nu ești implicat într-o relație de cuplu stabilă, din data de 25 mai există posibilitatea să apară o iubire în viața ta, să trăiești cu pasiune o poveste de dragoste așa cum nu ai mai avut parte de multă vreme. Este o stare de implicare, de dorințe incendiare, simți nevoia de contact permanent cu persoana iubită.  
 
Cariera si baniCarieră și bani
       Nu vei duce lipsă de inventivitate, idei originale și creativitate, îndeosebi în prima parte a acestei luni fapt care te poate ajuta foarte mult, dacă lucrezi în domenii care țin de relații publice, mass media, educație. Cert este că ai acum șansa de a atrage destul de multe beneficii de pe urma unor colaborări. În partea a doua a perioadei supusă analizei aici este nevoie de mai multă concentrare pentru a putea finaliza la timp unele obiective profesionale. Este foarte posibil să te confrunți cu nemulțumiri legate de bani, de remunerație, în preajma datei de 19 mai. Este recomandat să acorzi o atenție deosebită la acțiunile pe care intenționezi să le demarezi, la discuțiile purtate cu colegii de lucru, să observi care probleme anume din trecut te copleșesc acum și au legătură cu colectivul de lucru. Ar fi foarte bine dacă ai reuși să eviți compromisurile, să nu amesteci viața sentimentală cu cea profesională întrucât te poți confrunta cu tot felul de nemulțumiri, pierderi în carieră. Te poți aștepta la surprize neplăcute venite chiar din partea celui mai bun coleg de serviciu. Nu este cazul să acorzi prea multă încredere nimănui. Sunt favorizate călătoriile în străinătate, în interes de serviciu, îndeosebi în prima parte a acestei luni. Planul financiar este mult mai bine aspectat spre sfârșitul perioadei, atunci când ai ocazia să te bucuri și de niște bonusuri, cadouri în bani.

SanatateSănătate
        Urmează o perioadă de revigorare, din punct de vedere al sănătății. Ești plin de energie astfel că, orice probleme ai avea de înfruntat, reușești să treci peste ele cu succes. Atenție la data de 11 mai atunci când este posibil să ai tensiune alternantă, insomnii, o stare de nemulțumire care îți poate provoca indigestie. Se recomandă atenție și în preajma datei de 12 mai, la călătoriile pe care intenționezi să le efectuezi pentru că ești predispus la accidente.