Luna mai 2017, Taur

Mai 2017, Taur
002 Taur     Este o perioadă de regăsire, de strălucire pentru tine găsind o mulțime de motive pentru a fi fericit, împlinit. Simți că ai ajuns la apogeul unei perioade și că tot efortul depus de tine, în plan personal, spiritual și material, nu a fost în zadar. Putem să vorbim despre o lună deosebită, în care poți pune bazele unui proiect de lungă durată sau, pur și simplu, te poți bucura de primăvară, de lucrurile frumoase ale existenței. Acordă o atenție specială la relația cu femeile din preajma ta, îndeosebi în data de 21 mai, atunci când este posibil să atragi tot felul de nemulțumiri din partea acestora. Din data de 20 mai ești mult mai dedicat valorificării propriilor resurse materiale, a talentelor și abilităților, în sensul evoluției, în plan financiar și personal. Deviza lunii, pentru tine, este: „Singurul mod de a realiza lucruri minunate este să iubești ceea ce faci.” Steve Jobs
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
      Avem de-a face cu o perioadă în care este recomandat să nu pretinzi lucruri imposibil de realizat de la partenerul de viață. Trebuie să dai dovadă de realism și să încerci să te concentrezi pe realizarea unor obiective comune care vizează, în primul rând, latura financiară a relației.  Este bine să-l accepți pe celălalt așa cum este privind la partea frumoasă a relației de cuplu. Este vorba despre sentimente profunde, cât se poate de reale și constructive, o relație construită încet dar sigur făcând față cu bine vicisitudinilor vieții. Este posibil să plecați într-o vacanță scurtă, în prima parte a perioadei în discuție, ceea ce va ajuta destul de mult pentru a reuși să te detașezi de problemele cotidiene. Se poate vorbi despre o perioadă intensă, de romantism și afecțiune, de dedicare și încredere. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj atunci este posibil să fii luat acum prin surprindere de o dragoste apărută brusc, în preajma datei de 10 mai. Preferi să nu împărtășești însă nici cu cel mai bun prieten emoțiile, sentimentele pe care le trăiești în această perioadă. Nu este exclus ca relația de amor să fie condusă, de fapt, de interese de natură materială.
 
Cariera si baniCarieră și bani
      Este o lună în care chiar nu vei avea timp să te odihnești, oricât ai vrea. Ești dedicat muncii având strategii bine conturate. Nu este cazul să dai curs invitației de a colabora cu un grup, o asociație sau unii dintre prieteni. Se pare că multe nemulțumiri din planul profesional se datorează „prietenilor”. Ba chiar este posibil să schimbi direcția în carieră, în a doua parte a perioadei analizate. Tot în această perioadă, mai exact în preajma datei de 29 mai, te poți aștepta la probleme de natură financiară, încurcături legate de un credit, taxe și impozite, poate fi vorba și despre o moștenire. Cert este că trebuie să dai dovadă de prudență. Din data de 16 mai ești dedicat studiului și nu vei duce lipsă de originalitate, inspirație și creativitate fapt care te va ajuta foarte mult pentru a putea demara acțiuni de anvergură, în cadrul afacerilor sau în zona carierei. Cu cât îți urmezi mai strict strategia pe care ți-ai propus-o, fără a ține cont de părerile invidioșilor, cu atât vei ajunge mai repede la împlinirea idealului tău. Victoria, succesul nu este departe, totul depinde de răbdarea, munca și dedicarea ta. Este recomandat să urmezi un program bine stabilit dar fără să te stresezi.
 
SanatateSănătate
        Va trebui să dai dovadă de mai multă chibzuință, atunci când vine vorba despre propriul organism. Ești predispus la recidivarea unei afecțiuni, a unei probleme de natură renală. Atenție și la eventualele probleme ale ficatului. Evită excesele, de orice fel (cafea, tutun, alcool, medicamente). Este recomandat să dai dovadă de prudență și în ceea ce privește zona capului, mai ales în preajma datei de 10 mai, atunci când ești predispus la migrene, lovituri, probleme care țin de ochi sau răceli subite.