Luna mai 2017, Scorpion

Mai 2017, Scorpion
 008 Scorpion    Putem vorbi despre o lună în care vei pune accentul pe viața de cuplu dar și pe relațiile de parteneriat. Este o perioadă de regăsire dar și de reluare a unor aspecte, în ceea ce privește relația de mariaj. Este timpul potrivit să dai startul unor acțiuni pe care le-ai tot amânat. În prima parte a lunii în discuție ești mai tot timpul „pe fugă”, agitat și dornic să rezolvi cât mai rapid posibil anumite aspecte care vizează obligațiile de serviciu. În partea secundă a perioadei se pot întâmpla lucruri care te vor bulversa peste măsură și vizează relația cu copiii sau o relație de dragoste. Este foarte posibil să insiști pe latura financiară, materială a vieții. Este recomandat să faci o schimbare în modul tău de a fi și a relaționa, să-ți schimbi chiar și regimul de viață, alimentația. Poate avea loc acum o transformare profundă, vizibilă din exterior. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Cea mai bună relație este cea în care iubirea reciprocă depășește nevoia fiecăruia.” Dalai Lama

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Starea de tensiune continuă și în această perioadă, în cadrul relației de cuplu. Îți pui acum tot felul de întrebări care nu își găsesc răspunsuri fapt care ar putea să te înfurie peste măsură. Se pare că familia, relația de mariaj poate să trecă acum prin transformări destul de profunde. Chiar nu este cazul, în perioada analizată aici, să cauți răspunsuri sau vinovați. Cert este că într-o relație sunt doi și fiecare trebuie să-și asume o parte din vină. Dacă simți că ai greșit atunci recunoaște măcar față de propria persoană și încearcă să-l înțelegi și pe celălalt. Pot fi rostite acum adevăruri destul de dure și care chiar te pot răni profund în suflet dar, după aceste trăiri, urmează, de fapt, adevărata eliberare. Lasă-te condus de intuiție, de compasiune și de răbdare pentru a reuși să depășești cu bine eventualele probleme care apar în cadrul relației de mariaj. În partea a doua a perioadei în discuție îți vei orienta atenția mai mult spre zona carierei lăsând parcă pe un alt plan relația cu partenerul de viață sau familia. Este o lună de primăvară în care sunt șanse sporite de a te îndrăgosti de un/o coleg/ă de la muncă sau într-o delegație, cu ocazia unei călătorii realizate în interes de serviciu.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Încet dar sigur reușești să restabilești echilibrul în cadrul colectivului de lucru. Pot să apară acum noi oportunități de progres în plan profesional. Poate chiar vei lua decizia de a urma (noi) cursuri de perfecționare sau poți fi mult mai procupat pentru a obține un nou contract de muncă, mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Putem să vorbim acum despre o mărire de salariu sau despre o perioadă benefică pentru negocieri în relația cu colegii și partenerii de afaceri. Atenție însă la partea a doua a acestei luni, în preajma datei de 19 dar și în data de 25 mai atunci când este posibil să te confrunți cu răsturnări de situații, legate de un proiect de muncă, de o colaborare. Este posibil să fii pus în situații neplăcute, datorită unor dușmani ascunși. Nu este exclus nici să fii nevoit să plătești niște daune sau poți să ai parte de pagube venite din partea unui colaborator destul de apropiat. Cert este că nu renunți așa de ușor reușind să te mobilizezi în situațiile critice și să obții ceea ce ți-ai propus. Spre sfârșitul acestei luni este deosebit de favorabilă lansarea de noi parteneriate, colaborări care se vor dovedi destul de fructuoase, de-a lungul timpului. Planul financiar este bine aspectat, îndeosebi în prima parte a acestei luni. Atenție la cheltuielile, investițiile pe care vrei să le faci în preajma datei de 29 mai.

SanatateSănătate
       La începutul perioadei este destul de probabil să te confrunți cu probleme legate de zona capului: dureri oculare, amețeli, migrene, insomnii, agitație mentală fapt care te predispune la accidente, lovituri. Atenție și la eventualele probleme care țin de zona lombară: rinichi, vezica urinară sau ficat, în partea secundă a lunii analizate. Se recomandă mai multă chibzuință la consumul de alcool, tutun, cafea fiind necesar să adopți un nou regim alimentar și de muncă.