Luna mai 2017, Săgetător

Mai 2017, Săgetător  
009 Sagetator

      În această perioadă ești mult mai preocupat de locul de muncă și relația cu colegii de aici. Ai sentimentul clar că nu ți se oferă nimic gratis și că orice progres, succes pe care vrei să-l obții necesită mult efort, muncă intelectuală și/sau fizică. Ai de partea ta ambiția și curajul de a concretiza un ideal și chiar nu vei duce lipsă de inspirație și originalitate. Trebuie totuși să fii realist și să realizezi că fiecare om cu care interacționezi, mai ales în plan profesional, își vede mai întâi propriul interes. Nu te aștepta la prea multă susținere din partea celorlalți. În a doua parte a lunii analizate îți vei concentra atenția mai mult pe asocieri, parteneriate, relația cu partenerul de viață. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Valoarea unui om rezidă în ceea ce dă el și nu în ceea ce este capabil să primească.” Albert Einstein

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
       Putem să vorbim despre o lună destul de agitată în relația de cuplu fiind absolut necesar să te mobilizezi, să dai dovadă de mai multă înțelegere și altruism față de persoana dragă. Chiar nu este cazul să faci exces de zel și să te lași dominat de orgolii, ambiții prostești doar pentru a demonstra partenerului cine este „cel mai mare și tare”. Din data de 3 mai reușiți să comunicați mult mai deschis, vă exprimați cu adevărat emoțiile, fricile sau reușitele pe care le-ați trăit împreună. Este o perioadă de conștientizare că, pentru a construi ceva de durată și stabil, trebuie să fiți o sferă, asemeni unui singur trup în care bat două inimi. Nu trebuie să te lamentezi că tu ești cel care duce greul casei, ba din contră, ar trebui să te bucuri că ai ocazia să-ți asumi responsabilități și acasă, în relația de mariaj, nu doar la serviciu. Cu cât vei accepta toate acestea cu mintea și sufletul deschis, cu atât îți va fi mai ușor să treci peste orice confruntare cu partenerul de viață. Ai acum tendința de a exagera, de a te lăsa copleșit de tot felul de frici, de a pune mai mult preț pe relația cu prietenii. O perioadă destul de tensionată în relația de cuplu va fi în preajma datei de 29 mai. Atenție însă și în preajma datei de 11 mai, atunci când este posibil să ajungi la confruntări în familie având ca subiect principal casa, proprietatea sau relația cu propriii părinți. În perioada 12 – 25 a lunii analizate ai ocazia să readuci starea de echilibru în cadrul relației. Planul sentimental poate fi supus unor transformări neașteptate. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci este foarte posibil să te implici acum într-o astfel de relație. Cert este că nu vei duce lipsă de admirație și atenție venite din partea sexului opus. Atenție însă în preajma datei de 19 mai, atunci când putem să vorbim despre „dragoste cu năbădăi” realizând că ești implicat într-o relație de dragoste care nu îți oferă ceea ce sperai.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Ești plin de energie în colectivul de muncă dovedindu-te a fi foarte eficient în activitatea pe care o desfășori. Primești aprecieri venite din partea superiorilor. Atenție în preajma datei de 19 mai, atunci când este posibil să fi implicat într-un conflict sau poți ajunge chiar și la probleme de natură juridică. Trebuie să dai dovadă de tact și prudență în relația cu colegii de serviciu. Din data de 16 mai ești mult mai preocupat să te perfecționezi în plan profesional sau vei trece cu succes un interviu, un concurs care te va ajuta să obții un post mai bine plătit. Sunt avantajate acum parteneriatele de afaceri, implicarea în (noi) colaborări, mai ales în preajma datei de 11 mai. Este recomandat să demarezi noi acțiuni de durată, cu impact pe termen lung, din data de 27 mai. Totul ține de ambiția ta și de capacitatea de a te rupe dintr-un mediu care îți conferă o stare de confort relativ. Nu vei duce lipsă nici de competitori, adversari puternici. Planul financiar este bine aspectat pe tot parcursul lunii mai reușind să te mobilizezi fizic și mental pentru atingerea obiectivelor propuse.
 
SanatateSănătate
        În această perioadă vei acorda o mai mare atenție la propria sănătate, poate chiar te gândești să urmezi o nouă dietă, să faci mai multă mișcare în natură sau decizi să mergi mai des în excursii montane. Atenție la eventualele probleme legate de zona renală, vezică, posibile infecții în organism, există și predispoziția la accidente, îndeosebi în preajma zilelor de 19 și 29 mai.