Luna mai 2017, Rac

Mai 2017, Rac
004 Rac         În luna mai dedici mai mult timp și efort fizic și intelectual în zona îndeplinirii unui țel care vizează relația ta cu un grup, o asociație. Știi cum să te implici în activitățile unei organizații având darul de a mobiliza oamenii pentru susținerea unui proiect comun. Putem vorbi despre o perioadă de socializare intensă, întâlniri cu prietenii, îndeosebi până în data de 20 mai. În partea a doua a perioadei analizate este posibil să te simți copleșit de responsabilități, ai sentimentul că lucrurile nu se desfășoară așa cum ți le-ai planificat, în plan relațional dar și în zona familiei. Va trebui să dai dovadă de mai multă răbdare în relația cu cei dragi. Deviza lunii, pentru tine, este: „Omul fericit este acela care stăpânește și munca și dragostea.” Sigmund Freud

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu     
      În prima parte a acestei luni reușești să găsești răspunsuri la întrebări care au legătură cu relația de mariaj. Totul depinde de modul în care interpretezi informațiile pe care le primești acum. Ești preocupat de casă, familie dar pot să apară tot felul de amenințări, există posibilitatea de a ajunge la conflicte în relația cu părinții fapt care ar putea să destabilizeze relația de cuplu, mai ales în preajma datei de 19 mai. Doar de tine depinde în ce măsură ești pregătit să intevii cu calm și să răspunzi provocărilor care pot veni din partea mediului în care trăiești. Este o perioadă de indecizie, de nesiguranță care te tot apasă de câțiva ani, în cadrul relației de mariaj. Trebuie să recunoști că ai ajuns la o oarecare maturitate în mariaj și să privești la partea frumoasă a relației în care ești implicat. Fiecare etapă pe care o traversezi își are rolul ei bine definit așa că nu te victimiza și dă dovadă de mai mult optimism și afecțiune în relație. Este recomandat să dedici mai mult timp persoanei iubite pentru că ai tendința de a pune cariera pe primul plan. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci te poți aștepta la momente de pasiune intensă cu o persoană de sex opus, în prima parte a acestei luni. Atenție! Este vorba despre o aventură și nicidecum despre o relație promițătoare, de lungă durată.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Este o lună favorabilă pentru carieră, îndeosebi în prima parte a perioadei atunci când, datorită inspirației de moment, a intuiției și originalității reușești să te faci remarcat de către superiori. Ai ocazia să treci cu brio un examen care îți poate aduce promovarea pe un post mult mai bine plătit. Totul va depinde de șarmul personal și de capacitatea de a negocia cu superiorii. Primești susținere și din partea colegilor, în ceea ce privește o decizie, lansarea unui proiect profesional important și la care lucrezi de ceva timp. Acordă o atenție deosebită la intervalul 17 – 25 mai atunci când este posibil să fii pus în fața unor situații neplăcute, în plan profesional. Este posibil să fii tras la răspundere pentru greșelile făcute de alții sau poți fi nevoit să apelezi la compromisuri pentru a putea obține ceea ce ți-ai propus. Planul financiar este bine aspectat, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când te poți aștepta la câștiguri neașteptate, o mărire de salariu sau o vânzare avantajoasă.
 
SanatateSănătate
    Putem vorbi despre o lună destul de problematică, la capitolul sănătate. Este necesar să dai dovadă de prudență, îndeosebi în preajma datei de 11 dar și 29 mai atunci când ești predispus la intoxicații, probleme care țin de oase, încheieturi, fracturi, dureri de spate, probleme cu plămânii, căile respiratorii, accidentări sau chiar intervenții chirurgicale.