Luna mai 2017, Pești

Mai 2017, Pești
012 Pesti           În luna aceasta sunt favorizate negocierile, studiul, relația cu rudele apropiate și vecinii. Ai ocazia să-ți exprimi mult mai sincer și mai direct punctul de vedere, să ajungi la un oarecare echilibru cu peroanele dragi. Dai dovadă de onestitate și generozitate punând mai presus de ambiții și orgolii comunicarea și sinceritatea, dorința de a fi mai aproape de rude și familie. Nimic nu se desfășoară la întâmplare, fie că vorbim despre relații sau carieră, ești mult mai atent la felul în care îți organizezi timpul și îți coordonezi energia pentru a nu neglija relația cu persoanele importante din viața ta. Pot să apară tot felul de răsturnări de situație care vizează casa, familia, relația cu părinții, mai ales spre sfârșitul acestei perioade. Deviza lunii, pentru tine, este: „Sinceritatea este forma cea mai îndrăzneață a curajului.” William Somerset Maugham
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
    Încet dar sigur reușești să ajungi la o mai bună comunicare în relația de cuplu. Parcă lucrurile sunt mult mai clare acum și chiar nu te mai cramponezi de orice fleac, de ceea ce spune sau face partenerul de viață. Fiecare își vede de treaba lui iar atunci când ai ceva de împărtășit cu cel drag, o faci cu mai multă deschidere și dezinvoltură. Atenție totuși, este posibil să apară unele stricăciuni, defecte la aparatele electrocasnice sau poți fi predispus la furt, în prima decadă a lunii analizate. Cert este că se discută mai mult în relația de mariaj despre bani, casă, patrimoniu, ce investiții să mai faci împreună cu partenerul de viață. Vei da dovadă de mai mult pragmatism decât romantism fiind preocupat să te organizezi cât mai eficient, atunci când vine vorba despre casă, gospodărie, familie, curățenia de primăvară. În partea a doua a lunii mai sunt șanse mult mai mari de a călători alături de partener, să te destinzi, chiar dacă vorbim numai despre un weekend. Este o lună în care nu prea îți este gândul la distracții și aventuri, în relația cu sexul opus. Este posibil să reiei acum o relație de dragoste punând accentul pe latura materială, financiară a relației. În preajma datei de 19 mai este posibil să apară discuții, certuri în cadrul unei relații în care primează latura sexuală, senzuală, poți descoperi adevăruri dureroase dar care te vor trezi la realitate.
 
Cariera si baniCarieră și bani
       Ai ocazia să te bucuri de realizări deosebite și oarecum neașteptate, în plan profesional, îndeosebi în prima parte a lunii în discuție. Poți primi aprecieri din partea șefilor, reușești să închei acum contracte avantajoase, din punct de vedere financiar, este posibil chiar să obții un job mult mai avantajos. Tot în această perioadă ai oportunitatea de a rezolva o situație neplăcută și care vizează cariera. Știi cum să negociezi, să te faci remarcat iar energia nu îți va lipsi și nici puterea de convingere. Este posibil chiar să te implici într-o afacere, un parteneriat promițător, în preajma datei de 19 mai. Poți să treci cu bine de interviuri, concursuri, finalizezi un curs de perfecționare. Atenție la planul financiar, la posibilele pierderi, în intervalul 18 – 26 mai, atunci când este posibil să te confrunți cu unele obstacole, răsturnări de situație. La sfârșitul acestei luni îți va veni destul de greu să te mobilizezi, atunci când vorbim despre carieră. Fie ești pus în situația de a face unele compromisuri, neglijând familia în interesul serviciului, fie ești forțat de împrejurări să renunți la domeniul profesional actual. Va trebui să iei decizii rapide pentru că nu prea există alternative iar totul va depinde de alegerea pe care o faci acum. Planul financiar este favorabil, în prima parte a lunii analizate.
 
SanatateSănătate
      Este foarte probabil să apară unele probleme legate de tensiune, neliniște la nivel emoțional, sufletesc, în preajma datei de 11 mai. Atenție și la posibilele accidentări prin casă, gospodărie sau la bucătărie, în preajma datei de 29 a lunii analizate. Problemele financiare, grijile cotidiene legate de casă și familie se pot răsfrânge destul de neplăcut asupra sănătății tale. Este posibil să apară probleme care țin de zona picioarelor, a gleznelor, dureri lombare, stări de amețeală, nervozitate accentuată, îndeosebi spre sfârșitul acestei luni.