Luna mai 2017, Leu

Mai 2017, Leu
005 Leu          În această lună ai ocazia să faci un pas decisiv, hotărâtor în plan profesional. Este important să dai dovadă de voință și încredere în alegerile pe care le faci acum. Este pe primul plan renumele tău, drepturile și împlinirea ta, în plan profesional dar și personal. Acordă o atenție specială la relațiile de prietenie, în a doua parte a lunii pentru că există riscul de a fi nevoit să suporți unele pagube venite din partea unui prieten sau a unui grup, o asociație din care faci parte. Din data de 20 mai vei pune accentul pe idealuri dar și pe relația cu prietenii având parte de dezamăgiri venite chiar din partea acestora. Deviza ta, pentru luna analizată aici, este: „Adevărata prietenie rezistă timpului, distanței și tăcerii.” Isabel Allende
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
      Ai acum tendința de a judeca pripit anumite situații, legate de relația de cuplu. Va trebui să dai dovadă de obiectivitate și sinceritate în cadrul relației cu partenerul de viață. Este posibil să plecați într-o excursie, departe de casă, poate chiar în străinătate. Este momentul în care te poți bucura de momente minunate, așa cum nu ai mai trăit de ceva timp lăsându-te însă ghidat de glasul inimii. Nu strică să oferi mai multă afecțiune, să te lași purtat de dorință reaprinzând astfel flacăra iubirii și a pasiunii în mariaj. Totul este să lăsați deoparte casa, familia, să vă preocupați mai mult de voi doi, măcar în perioada de vacanță. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă sunt mari șanse de a pleca la drum și să te implici într-o relație amoroasă cu o persoană de sex opus de altă naționalitate sau aflată pe tărâm străin. Este posibil să pui acum bazele unei relații de lungă durată. Construiești cu mintea tot felul de scenarii: „Cum ar fi dacă…?” ei bine, ai curaj și desprinde-te din relația care nu îți face bine și lasă-te purtat spre o nouă relație, mult mai promițătoare. O discuție sinceră cu persoana iubită poate fi potrivită acum arătând că nu mai dorești să te lași condus, subjugat de nimeni. Doar de tine depinde drumul pe care vrei să mergi, din punct de vedere sentimental.
 
Cariera si baniCarieră și bani
       Putem vorbi despre o lună oarecum contradictorie, în plan profesional. Este posibil să fii luat prin surprindere de o propunere de colaborare, un job aflat în străinătate. Poate fi vorba și despre o activitate desfășurată în țară dar în cadrul unei companii străine. Cert este că, în prima parte a acestei luni, ai șansa de a fi promovat sau poți obține un job pe placul tău. Din data de 3 mai ai ocazia să te înscrii la un curs de perfecționare menit să te propulseze pe scara ierarhică în carieră. Nu te baza însă prea mult pe promisiunile prietenilor. Tot ceea ce clădești acum o faci pe propriile puteri și capacități intelectuale și doar de tine depinde dacă vei reuși să ajungi acolo unde ți-ai propus. Lasă-te ghidat de optimism și încrederea că totul va fi bine iar efortul depus de tine până acum va aduce și roadele mult așteptate. Nu te lăsa condus de orgoliu, ci ia seama și la sfaturile celor din jur, a colegilor și colaboratorilor de unde pot veni idei surprinzătoare. Planul financiar este bine aspectat, îndeosebi în prima parte a lunii în discuție. Ai șansa de a primi o mărire de salariu sau poți face o investiție care îți va aduce starea de împlinire financiară. Cert este că începi să fii mult mai relaxat, în ceea ce privește banii, bugetul familiei.
 
SanatateSănătate
    Este o perioadă în care nu vrei să te agiți prea tare încercând să dai dovadă de prudență, în ceea ce privește propria sănătate, îndeosebi în prima parte a lunii analizate. Atenție la posibilele probleme care țin de vezica urinară, intestin, rinichi sau zona genitală, în preajma datei de 25 mai. Este nevoie de mai multă prudență și spre sfârșitul lunii atunci când ești predispus la răniri, tăieturi, infecții, migrene, dureri de cap.