Luna mai 2017, Gemeni

Mai 2017, Gemeni
003 Gemeni
    În luna supusă analizei debordezi de energie dar trebuie să acorzi o atenție deosebită la direcția în care investești tot acest potențial. Există riscul de a ajunge la tot felul de neînțelegeri, conflicte, la o stare de nemulțumire care te poate bulversa, în multe domenii ale vieții. Este recomandat să apelezi la rațiune, îndeosebi în partea a doua a acestei luni. Îți prinde bine starea de introspecție, de analiză și sinceritate a ceea ce vrei, de fapt, de la celălalt și cât ești în măsură să oferi. Din data de 20 parcă prinzi și mai mult curaj pentru a te implica în noi acțiuni, proiecte, găsești rezolvarea unor probleme cu care te-ai confruntat în ultima lună. Deviza aceasei luni, pentru tine, este: „Starea de bine depinde de forul interior al fiecărei persoane.” Ovidiu Bujor
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        În prima parte a acestei luni este o plăcere să petreci mai mult timp alături de partenerul de viață doar că este ceva, acolo, în inima ta. Se pare că tânjești după ceva mai mult, în plan sentimental. Nu prea știi cu exactitate ce anume lipsește dar va trebui să dai dovadă de mult calm și de bunăvoință față de partenerul de viață, îndeosebi în preajma datei de 10 mai. Trebuie să ai răbdare să-ți asculți inima, mai presus decât mintea, în prima parte a lunii analizate. Ai tendința de a te iluziona, poți face tot felul de alegeri greșite care te pot conduce la adevărate probleme, conflicte în relația de mariaj, îndeosebi spre sfârșitul acestei luni de primăvară. Nu te lăsa purtat de primul impuls trăgând concluzii pripite de pe urma bârfelor pe care le auzi. Este bine să discuți sincer, deschis și calm cu partenerul tău și să vezi dacă merită să mai continuați relația. Pentru tine iubirea primează în această perioadă dedicându-te, trup și suflet, persoanei pe care o iubești. Trăiești și îți manifești iubirea cu pasiune numai că vor apărea probleme serioase, legate de planul amoros, îndeosebi în preajma datei de 19 mai, atunci când există riscul de a rupe o relație de amor. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai șansa de a demara una, în prima parte a perioadei analizate urmând însă să fie supusă unor serii de teste, în partea a doua a lunii mai.

Cariera si baniCarieră și bani
        În această lună debordezi de energie, inițiative și idei originale, în plan profesional. Nu vei fi scutit de probleme venite din partea colegilor dar și a superiorilor. Va trebui să dai dovadă de mai multă atenție la ceea ce se bârfește în colectivul de lucru, îndeosebi din data de 3 mai. Există riscul de a ajunge la conflicte, izbucniri neașteptate în relația cu colegii, în prejma datei de 11 mai. Trebuie să dai dovadă de calm și înțelepciune și să nu te lași influențat de răutățile și gândurile negative ale unora dintre colegi. Ai ocazia să investești timp și bani într-un proiect menit să funcționeze pe termen lung dar există și posibilitatea de a face acum alegeri iluzorii. Ceva nu vrea să funcționeze chiar așa cum îți dorești iar acum poți trage ponoasele unor acțiuni întreprinse în trecut. Este posibil să fii nedreptățit de către superiori sau, pur și simplu, vrei să schimbi direcția. Evită orice formă de compromis într-o relație de parteneriat, de afaceri altfel riști să ai parte de consecințe dramatice, poți ajunge la procese, pierderea afacerii. Nu te grăbi să iei decizii, până când nu ai reușit să îți asiguri viitorul punând bazele unui nou loc de muncă sau o colaborare eficientă. Te poți bucura de câștiguri financiare dar te poți aștepta la cheltuieli neprevăzute.
 
SanatateSănătate
       La începutul acestei luni ești foarte agitat, stresat, vrei să faci totul foarte repede, să finalizezi treburile în timpul cel mai scurt fapt care te predispune la răniri, lovituri, luxații. Acordă o atenție specială și la perioada de la finalul lunii analizate pentru că ești predispus la fracturi, căzături, accidente. Debordezi de energie și chef de muncă așa că nu vei putea să stai prea mult într-un singur loc. Atenție la consumul de tutun, alcool și cafea. Orice exces poate avea repercursiuni asupra stării psihice, mentale dar și la nivel digestiv putând să creeze probleme în funcționarea ficatului sau a rinichilor.