Luna mai 2017, Fecioara

Mai 2017, Fecioară
006 Fecioara        Luna mai este una în care vei simți nevoia să călătorești mai mult, să îți îmbogățești personalitatea, să fructifici fiecare ocazie de a progresa, în plan intelectual și profesional. Cert este că urmează o perioadă de relansare în plan spiritual dar și de găsire a unor soluții mult mai eficiente, în plan relațional. Dai dovadă de generozitate, în același timp fiind preocupat de progresul continuu. Nu vrei să te mulțumești cu informațiile generale preferând să inițiezi propriile căutări filozofice, spirituale sau de dezvoltare personală. Din data de 20 mai vei pune mai mult accent pe zona carierei, de unde te poți aștepta la surprize mai puțin plăcute. Pentru această lună, deviza ta este: „În ziua în care m-am iubit cu adevărat am realizat că neliniștea și suferința mea emoțională nu era nimic altceva decât semnalul că merg împotriva convingerilor mele iar asta se numește autenticitate.” Charles Chaplin
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Ai sentimentul că nu se mai întâmplă nimic interesant în relația de cuplu sau, cel puțin, nimic care să simți că te-ar putea avantaja, măcar din punct de vedere financiar, material. Este o perioadă în care nu se poate vorbi despre pasiune în relația de cuplu, ci mai degrabă de modul în care ai putea să schimbi ceva sau să faci ca lucrurile să se deruleze în favoarea ta. Va trebui să dai dovadă de mult mai multă toleranță și să încerci să privești relația și din perspectiva partenerului de viață. Vrei altă relație? Ai obosit să tot aștepți sperând la o revigorare, o revenire la normal dar te întrebi: „Care este, de fapt, normalitatea?” Ei bine, este timpul pentru a afla acest lucru lăsându-te ghidat de inimă, emoții și sentimente luând „o pauză” de la atitudinea ta pragmatică, de la critică și tendința de a „despica firul în patru”. Putem vorbi despre o lună în care ai șansa de a da starul unei (noi) relații amoroase, una în care predomină pasiunea, scrisorile, mesajele de iubire. Probabil că vei primi tot felul de mesaje pe care le vei considera deosebit de siropoase. Cert este că nu îți va lipsi atenția venită din partea sexului opus deși, pe primul plan se află atracția erotică, sexuală. Atenție la relația de amor, în preajma datei de 19 mai, atunci când este posibil să asiști la o surpriză neplăcută.
 
Cariera si baniCarieră și bani
      Va trebui să dai dovadă de mult mai multă prudență, în plan profesional. Este posibil să iei acum decizia de a face o schimbare importantă în această zonă. Cert este că ar fi bine să-ți asculți și intuiția pentru a vedea care drum ți s-ar potrivi pentru a te simți împlinit, din punct de vedere profesional. Este o perioadă destul de agitată în zona carierei, una în care ești nevoit să te supui la tot felul de teste, controale venite din partea unor superiori. Nici pe colaboratori nu te poți baza prea mult. Sunt favorizate negocierile, din data de 3 mai și până la sfârșitul acestei luni, îndeosebi până în data de 20 mai, atunci când ai ocazia să te bucuri de susținere în demersurile tale, mai ales dacă vorbim despre călătorii în interes de serviciu. Este posibil să primești o propunere de colaborare cu persoane aflate în străinătate. Atenție la posibilele probleme de natură financiară care se pot amplifica, în a doua jumătate a lunii în discuție. Se poate vorbi despre câștiguri venite de pe urma unei afaceri, bani veniți prin intermediul uni partener sau dintr-un partaj, o moștenire. Acordă o atenție deosebită în preajma datei de 25 mai, atunci când ești predispus la pierderi financiare sau poți semna unele contracte care nu te avantajează.  
 
SanatateSănătate
    La începutul perioadei analizate aici starea de agitație ar putea să-ți provoace probleme serioase predispunându-te la lovituri, căzături, stări de amețeală, insomnie, accidente. Chiar dacă te simți în formă fizică și mentală tot va trebui să-ți supraveghezi organismul. Îți prinde bine acum să faci mai multă mișcare în natură, să urmezi niște exerciții fizice la sala de sport. Ai ocazia să adopți acum un nou regim alimentar și de relaxare.