Luna mai 2017, Berbec

Mai 2017, Berbec
001 Berbec      În această lună vei pune mai mult accent pe modul în care poți să-ți valorifici resursele personale și materiale de care dispui. Vei insista pe zona financiară, negocieri, călătorii care ar putea să-ți aducă beneficii materiale. Debordezi de idei ingenioase, inițiative și ambiție în plan intelectual, îndeosebi până la jumătatea lunii în analiză aici. Din data de 20 mai vei da dovadă de mai multă deschidere și generozitate în relația cu rudele apropiate, important este să acorzi o atenție specială la felul în care gestionezi dorințele, interesele personale pentru a nu fi înțelese greșit gesturile tale de bunăvoință și dăruire față de ceilalți. Deviza ta, pentru această lună, este: „Când există bunăvoință, există și soluții.” Oreste Teodorescu
 
Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu
       Chiar dacă ai avut sentimentul, în ultima lună, că ești debusolat, derutat, neînțeles sau indecis, în plan relațional, ei bine acum, în luna aceasta, ai ocazia să devii mult mai ferm, decis în privința relației de cuplu. Dacă observi că, pur și simplu, nu se mai poate, ai toate șansele de a rupe o relație de lungă durată. În preajma datei de 10 mai vei da dovadă de impulsivitate, agitație mentală reușind cu foarte mare greutate să îți regăsești calmul și echilibrul. Putem vorbi despre certuri, acuzații mai mult sau mai puțin întemeiate. Ai totuși tendința de a-ți da dreptate cu orice preț neavând răbdare să asculți și părerea celuilalt. Sunt acum șanse sporite de a rupe o relație, de a lua decizia de separare, în a doua parte a perioadei. Pot fi reeditate unele aspecte neplăcute care vizează relația de cuplu și care s-au manifestat încă de la începutul lunii februarie a acestui an. Acordă o atenție deosebită în preajma datei de 19 mai atunci când poți avea sentimentul clar că nu mai există cale de întoarcere. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ești predispus să iei decizia de a da startul unei noi relații de dragoste punând multă pasiune în aceasta, îndeosebi în prima parte a acestei luni. Se poate vorbi despre o perioadă în care chiar nu vrei să piezi timpul, atunci când vine vorba despre relația cu sexul opus.

Cariera si baniCarieră și bani
     Putem să spunem că urmează o perioadă în care sunt favorizate demersurile care țin de carieră, profesia în care activezi acum. Dai dovadă de curiozitate, spontaneitate, dorința de a acumula informații fiind deschis la noi posibilități de progres în carieră. Este posibil să iei decizia de a urma un nou curs de perfecționare sau poți finaliza o școală obținând rezultate deosebite. Din data de 16 mai tot ceea ce clădești, strategiile pe care le lansezi în plan profesional îți vor aduce reale beneficii, în plan financiar și nu numai. Poți să reiei anumite colaborări în plan internațional. Acordă atenție la parteneriate, la deciziile pe care le iei, în special în partea a doua a acestei luni atunci când există posibilitatea de a renunța definitiv la o colaborare, la un asociat fapt care îți poate da peste cap bugetul planificat. Este însă și o șansă de a te relansa, de a atrage chiar mai multe beneficii materiale din noi colaborări, dintr-o publicitate inspirată și din capacitatea de a fi mult mai pragmatic, mai realist atunci când vine vorba despre investiții, lansarea de noi proiecte. Nu are rost să intri în panică, dacă observi că lucrurile nu se desfășoară după planul stabilit, în plan profesional. Privește dincolo de aparențe și nu te lăsa șantajat de colaboratorii sau colegii de serviciu.
 
SanatateSănătate
       În prima parte a acestei luni poți fi agitat, neliniștit, este posibil să te confrunți cu probleme de natură psihică (insomnii, stare de pesimism, depresie). Este recomandat să eviți consumul excesiv de alcool și medicamente, în special în preajma datei de 11 mai. În a doua parte a perioadei analizate există riscul ca anumite probleme medicale să recidiveze. Vorbim despre probleme cu vezica urinară sau disfuncții renale, migrene, există predispoziția la răniri, accidente (cu precădere în preajma datei de 10 mai).