Luna mai 2017, Balanță

Mai 2017, Balanță
007 Balanta        Este o lună în care pui multă pasiune în tot ceea ce întreprinzi, îndeosebi în plan financiar. Cu toate că vei pune mare preț pe colaborări și parteneriate vei reuși să te preocupi și de acumularea de informații din domenii oarecum bizare, care țin de ocultism, esoterism. Ba chiar ai ocazia să experimentezi în profunzime unele aspecte ale vieții, domenii spre care nu prea aveai atracție. Este necesar ca, din când în când, să alegi retragerea din agitația cotidiană și să te preocupi mai mult de tine, de sufletul tău. Ai acum ocazia să restabilești echilibrul în situații, relații care chiar ți-au provocat serioase bătăi de cap, în ultima lună. Din data de 20 mai ești animat de gânduri, țeluri mărețe. Ai șansa de a călători mai mult fructificând astfel, în avantaj personal, orice ocazie de progres, în plan spiritual și intelectual. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Simplitatea spiritului este lucrul cel mai greu de dobândit. Pentru a putea să fi simplu trebuie să fi trecut prin mari experiențe.” Jidda Krishnamurti
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Traversezi o perioadă de discuții intense în relația de cuplu astfel că este recomandat să dai dovadă de echilibru și să nu te lași condus de impulsul de moment sau să spui lucruri pe care, ulterior, le vei regreta. Este timpul să te lași cuprins de pasiune, de romantism și să privești la partea frumoasă a relației. Lasă regretele, nu mai privi în urmă spunându-ți: „Și dacă, totuși schimb direcția, în plan relațional?” Dacă nu te-ai desprins încă din acea relație înseamnă că încă mai aveți multe de împărtășit împreună. Ai șansa, îndeosebi în prima parte a acestei luni, să comunici mult și sincer, deschis cu partenerul de viață. Relația ta sentimentală este presărată cu momente, mai mult sau mai puțin, încărcate de romantism. Simți nevoia să-ți manifești dorințele, să te bucuri alături de partener. Ai ocazia să constați că până și certurile parcă reușesc să vă apropie mai mult, vă ajută să vă cunoașteți mai bine. Acordă o atenție specială în partea a doua a perioadei analizate, atunci când există predispoziția la ruperea relației de cuplu, datorită unor probleme legate de casă, părinți, rude. Cu cât îți vezi mai mult de relație ținând bârfele la distanță, invidiile celorlalți, cu atât îți va fi mai ușor să readuci starea de armonie în cuplu.
 
Cariera si baniCarieră și bani
      Va trebui să dai dovadă de prudență în relația cu colegii de serviciu. Este posibil să-ți dorești implicarea în activități care nu țin neapărat de sarcinile de lucru. Poți avea intenția să ajuți un coleg pentru ca, ulterior, să suporți o serie de acuzații nefondate putând să ajungi chiar la conflicte serioase. Ești însă susținut pentru a putea depăși orice nemulțumire venită în zona profesională, îndeosebi în prima parte a lunii analizate. Poți avea chiar și ocazia de a obține un job mai bine plătit, să închei contracte, colaborări fructuoase, în preajma datei de 11 mai. Totul depinde de flerul tău și de curajul de a trece peste orice potențial obstacol folosindu-te de pregătirea profesională acumulată de-a lungul timpului. Sunt favorizate călătoriile în străinătate, în interes de afaceri sau poți lua decizia bruscă de a da curs unui contract de colaborare internațională. Nu te baza prea mult pe ceea ce ți se promite acum! Așteaptă să treacă acestă perioadă mai tensionată, în ceea ce privește parteneriatele. În partea a doua a acestei luni de poți debarasa de anumiți asociați, să vezi adevărata lor față și interesele lor reale. Nu este exclusă nici implicarea într-un proces. Planul financiar este foarte bine aspectat, îndeosebi în prima parte a perioadei în discuție. Sunt favorizate investițiile sau munca prestată peste hotare, de aici având șansa de a primi mai mulți bani. Atenție la capitolul cheltuieli, în preajma datei de 29 mai.
 
SanatateSănătate
        Este destul de posibil să treci de la o extremă la alta. Fie te simți plin de energie, capabil să muncești de dimineață până seara, fie pur și simplu te simți complet lipsit de energie. Este recomandat să fii mai echilibrat dozându-ți cu mai multă grijă efortul, orientând energia disponibilă în mod armonios, fără excese, de nici-un fel. În prima parte a acestei luni este posibil să te confrunți cu o stare de agitație mentală, insomnii sau accese de furie. În partea secundă a perioadei analizată ești predispus la probleme renale, ale ficatului sau ale vezicii urinare, există predispoziția la accidente, spre sfârșitul lunii. Va trebui să dai dovadă de mai mult calm și răbdare.