Luna iunie 2017, Taur

Iunie 2017, Taur
002 Taur        Putem să vorbim despre o lună iunie în care ai ocazia să îți valorifici talentele și abilitățile de care dispui pentru a atrage mai multe beneficii financiare. Nu vei duce lipsă nici de creativitate și capacitatea de a relaționa cu ușurință fapt care te va ajuta foarte mult în demararea unor colaborări avantajoase. Ești într-o continuă agitație, dornic să faci schimbări importante care țin de bani, studii, locul de muncă. Oricât de greu ar fi, nu te vei da bătut astfel că e venit timpul să pornești la drum, să reiei anumite relații de prietenie, să te reîntâlnești cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Din data de 21 iunie ești mult mai dornic să călătorești, poate chiar vei pleca într-o vacanță, să te detașezi de problemele cotidiene așa cum nu ai mai făcut de mult timp. Deviza lunii analizate, pentru tine, este: „Un învingător este cel care recunoaște talentele date de Dumnezeu, trudește pentru a le transforma în abilități și folosește aceste abilități pentru a-și îndeplini țelurile.” Larry Bird
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Începând cu data de 6 iunie ai toate șansele să te pui în valoare dând dovadă de șarm și diplomație în relația cu sexul opus. Relația de cuplu se îmbunătățește vizibil reușind să ajungi la o mai bună înțelegere cu partenerul de viață. Ești mult mai preocupat de propria înfățișare, îți schimbi mare parte din garderobă, look-ul știind cum să te pui în valoare. Prima parte a lunii în analiză aici se dovedește mult mai favorabilă în relația de cuplu astfel că, dacă nu ai avut, încă de la începutul acestui an, șansa de a te implica într-o relație sentimentală, ei bine acum drumul este larg deschis pentru un nou început, în plan amoros. Relaționezi acum cu mai multă degajare, ești relaxat, conversezi, călătorești alături de persoana iubită și nu vei duce lipsă de cadouri, surprize, declarații de amor. Este timpul să radiezi iubire și împlinire lăsându-te invadat de cele mai frumoase trăiri.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        În această lună vei da dovadă de mai multă eficiență la locul de muncă, îndeosebi din data de 9 iunie. Până atunci mai ai de revizuit unele aspecte ce țin de un proiect care ți-a cam dat bătăi de cap, încă de prin luna martie. La capitolul comunicare, socializare în cadrul colectivului de lucru sau în relația cu colegii stai destul de bine fapt care ar putea să-ți aducă și unele beneficii materiale. Nimic nu este prea greu pentru tine, mai ales atunci când ești încântat de ceea ce faci. Ai acum de partea ta superiori care te ajută să progresezi, să faci un pas important înainte, în plan profesional. Ești în armonie cu propria persoană și, implicit, cu cei din jurul tău așa încât ai toate șansele de a demara cu succes acțiuni de anvergură, proiecte care îți vor aduce realizări financiare importante și pe termen lung. Ești într-o agitație continuă, dornic să relaționezi, să interacționezi cu oameni de la care ai ceva important de învățat. Nu vei duce lipsă de umor și creativitate, de încredere în propriile forțe și abilitatea de a-ți organiza propria activitate. În privința banilor, din data de 7 iunie ai mult mai multe șanse de a obține finanțarea de care ai nevoie, datorită abilităților de comunicare de care dispui având ocazia să închei contracte avantajoase, care îți vor spori câștigurile. Profită din plin de această perioadă favorabilă, din punct de vedere financiar.
 
SanatateSănătate
        Încet dar sigur începi să te redresezi, la capitolul sănătate. Vei reuși acum să scapi de senzația de oboseală, de epuizare fizică și/sau mentală pe care ai tot resimțit-o în ultima perioadă. Vei pune acum mai mult accent pe exercițiile fizice, plimbările prin natură, diete naturiste, te vei preocupa mai mult de propriul organism, de felul în care arăți. Mergi mai des la salonul de cosmetică, preferi să stai deoparte de mediile care te-ar putea afecta, din punct de vedere al sănătății. Acordă o atenție specială la perioada de la sfârșitul lunii analizate aici, atunci când ești predispus la fracturi, probleme digestive, ale ficatului sau probleme care țin de circulația sângelui.