Luna iunie 2017, Scorpion

Iunie 2017, Scorpion
008 Scorpion         În această lună ai ocazia să treci prin experiențe de viață profund transformatoare. Pui multă pasiune în tot ceea ce întreprinzi având o mare doză de curiozitate pentru descifrarea fenomenelor care țin de ezoterism, parapsihologie, spiritualitate. Încerci să găsești explicațiile logice pentru ceea ce se întâmplă în mediul în care îți desfășori activitatea. Din data de 21 iunie asimilezi informații dintr-un nou domeniu, este posibil să călătorești mai mult și astfel să relaționezi cu persoane aflate în străinătate. Dai dovadă de generozitate și altruism știind cum să-i ajuți pe ceilalți cu sfaturi utile. Ești mult mai preocupat de dezvoltarea personală studiind și încercând să valorifici fiecare oportunitate de progres profesional. Deviza lunii în analiză, pentru tine, este: „Frumusețea fizică este incompletă dacă nu este animată de frumusețea spirituală.” Victor Hugo
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         În perioada aflată în analiză aici se pare că se mai îndulcește atmosfera în relația de cuplu. Ești mult mai atent la calitatea relației cu partenerul de viață reușind să restabilești starea de echilibru, chiar dacă mai treceți prin unele momente neplăcute. Nu te lași înșelat de aparențe ci, pur și simplu, privești această relație cu maturitate bucurându-te din plin de momentele de pasiune și romantism petrecute alături de persoana iubită. Ești mult mai încrezător în propria capacitate de a dărui afecțiune iar momentele de afecțiune și dorința de a petrece mai mult timp împreună nu vor lipsi. Sunt foarte multe lucruri de lămurit, fie că este vorba despre copii și educația acestora, fie că vrobim despre lansarea unui proiect comun, o afacere în familie. La sfârșitul acestei luni este recomandat să pleci într-o vacanță alături de cei dragi petrecând astfel momente frumoase împreună cu partenerul de viață și copii. Este o perioadă în care te implici mai mult în relația cu persoanele de sex opus, asta dacă nu ești implicat într-o relație de mariaj. Ai astfel șansa de a da startul unei relații sentimentale care, cu timpul, se poate transforma în ceva mult mai serios și de durată. Este o lună iunie în care te poți bucura de momente unice de senzualitate și sexualitate, de prezența persoanei iubite.
 
Cariera si baniCarieră și bani 
        Putem vorbi despre o lună favorabilă, la locul de muncă, în relația cu colegii de aici. Reușești să depășești cu bine orice neînțelegere ar apărea în cadrul colectivului de lucru. Ești mult mai inspirat, preocupat să atragi beneficii de pe urma colaborărilor. Sunt favorizate acum competițiile, implicarea în proiecte pe termen lung dar și investițiile în domeniul profesional. Pot să apară tot felul de provocări în carieră dar cărora le vei face față cu brio. Acordă o atenție specială la perioada situată la mijlocul lunii analizate pentru că este posibil să ai unele probleme în relația cu superiorii fapt care te-ar putea afecta și la salariu. O perioadă ceva mai tensionată poate fi și în partea secundă a lunii, în privința obligațiilor de serviciu și pe care va trebui să le gestionezi cu înțelepciune. Tot în această ultimă parte există șanse sporite de a face deplasări în interes de serviciu sau te poți înscrie la un curs de perfecționare. Dai dovadă de spirit de inițiativă, încredere în propriile abilități dar și de ambiție care te vor ajuta să te lansezi în acțiuni cu „bătaie lungă”. Sunt favorizate împrumuturile, afacerile, semnarea de (noi) contracte, parteneriate, mai ales în prima parte a lunii.
       
 
SanatateSănătate
       La începutul acestei luni va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, în privința eventualelor probleme legate de zona capului, migrene, dureri oculare. Pe parcursul acestei perioade te poți confrunta cu o stare de agitație, dureri de spate sau ale încheieturilor; există predispoziția la lovituri, fracturi la nivelul brațelor, îndeosebi în preajma datei de 18 iunie. Spre sfârșitul lunii analizate se poate remarca o stare de neliniște care îți afectează starea mentală, emoțională. Pot să apară și unele probleme care țin de sistemul digestiv sau tensiune alternantă.