Luna iunie 2017, Săgetător

Iunie 2017, Săgetător
009 Sagetator        Luna iunie este trăită cu intensitate maximă, îndeosebi la capitolul relații, parteneriate, colaborări și/sau lansarea de (noi) proiecte. Chiar dacă, de multe ori, vei avea sentimentul că nu ești luat în seamă suficient de către ceilalți sau nu reușești să te ridici la înălțimea așteptărilor nu trebuie să uiți că tot ceea ce contează este să îți urmezi propriul țel, fără să te cramponezi de ce anume vrea sau spune lumea din jur. Din data de 21 iunie te vei preocupa mai mult de descifrarea unor domenii încărcate de mister, ocult, ești mult mai atras de astrologie, aprofundezi anumite relații care te pot conduce către o direcție clară, din punct de vedere spiritual. Deviza ta, pentru această lună, este: „Nu renunța la visurile tale.” Mark Twain  
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Putem să vorbim despre o perioadă în care un loc important este ocupat de relația cu partenerul de viață. Din data de 7 iunie ai ocazia să conștientizezi importanța comunicării, a sincerității în relația de mariaj. Vor mai exista și unele certuri, contradicții care te pot răni într-un mod destul de profund, pe la mijlocul lunii în discuție. Este necesar să vezi de unde vin problemele, cu adevărat, dacă chiar ești pregătit să spui ceea ce ai pe suflet. Ești predispus acum la compromisuri iar, din data de 4 iunie, se va resimți o mai mare nevoie de iubire, de senzualitate beneficiind de multă energie, pasiune care trebuie eliberată, consumată. Este o lună în care sunt mari șanse de a te implica într-o relație de amor cu un coleg de muncă, îndeosebi în preajma datei de 6 iunie. Acordă o atenție specială, dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj, în preajma datei de 18, atunci când ești predispus la certuri destul de aprinse cu partenerul de viață. Nu este exclus nici să ajungi la o separare, o despărțire. Va trebui să dai dovadă de mult calm, de înțelepciune și, mai ales, de sinceritate față de propria persoană.
 
Cariera si baniCarieră și bani
      În luna analizată ai ocazia să comunici mult mai eficient în cadrul unui parteneriat, o asociere importantă. La locul de muncă reușești să-ți îndeplinești sarcinile cu o reală plăcere primind susținerea de care ai nevoie din partea colegilor de proiect. Ești mult mai dornic să te implici în cadrul unui proiect colectiv venind cu tot felul de idei ingenioase, dând dovadă de creativitate. Oricare ar fi visul tău secret, în plan profesional, caută să-l duci până la capăt, tocmai pentru că beneficiezi acum de toată susținerea de care ai nevoie. Poți face față cu brio oricărui competitor și oricărei competiții, poți trece cu succes un interviu pentru angajare sau pentru obținerea unui loc de muncă mai bine plătit. Trebuie totuși să-ți concentrezi atenția și asupra acțiunilor întreprinse de dușmanii ascunși, îndeosebi spre sfârșitul acestei luni. Nu vei fi scutit nici de certuri, discuții în contradictoriu, în relația cu un asociat sau în grupul din care faci parte, mai ales pe la jumătatea perioadei în discuție. Planul financiar este destul de bine aspectat, pe tot parcursul lunii analizate dar se cere o doză de prudență, îndeosebi spre sfârșitul perioadei, atunci când ești predispus la pierderi bănești sau achiziții păguboase.

SanatateSănătate
         Putem să vorbim despre o lună în care trebuie să acorzi atenție la ceea ce mănânci și cât anume consumi. Ești predispus la disfuncții digestive dar și la probleme de natură emoțională, psihică, îndeosebi în preajma datei de 15 iunie. Este o lună favorabilă pentru a începe o cură de dezintoxicare, o schimbare a tratamentului, poți descoperi remedii mult mai eficiente. Ești mult mai preocupat de dietă, ba chiar vei merge mai des la salonul de masaj sau cosmetică preocupându-te mai intens de felul cum arăți. Evită excesele, de orice fel (muncă, alimentație, tutun și/sau alcool), mai ales la mijlocul acestei perioade.