Luna iunie 2017, Rac

Iunie 2017, Rac
004 Rac            Putem vorbi despre o lună iunie în care ai mai multă încredere că, oricât de greu pare drumul pe care îl străbați, ai toate șansele de partea ta pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus. Privești acum spre următoarele etape ale unui proiect cu optimism și nerăbdare. Este important să reușești alungarea oricărei urme de pesimism sau teamă spunându-ți că poți face față oricărei provocări. Dacă ai putea să-ți păstrezi această stare de încredere până la capăt vei avea șansa de a culege roadele muncii mai repede decât te aștepți. Reușita planurilor tale depinde de gândirea pozitivă. Este important să nu lași influențat de cei din jur, indiferent de argumentele aduse. Din data de 21 iunie se pare că ai ocazia de a descoperi că poți ajunge unde ți-ai propus și singur, chiar dacă, uneori, te simți dat la o parte. Deviza lunii analizate este: „Căutam mereu putere și încredere în afara mea, dar acestea vin dinăuntru. Erau acolo dintotdeauna.” Anna Freud
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Lucrurile stau destul de bine, la capitolul relație de cuplu, îndeosebi în prima parte a acestei luni. Ești mult mai pasional manifestându-ți deschis dorințele și senzualitatea față de partenerul de viață. Putem să vorbim despre mai multă încredere și sinceritate existând acum un schimb reciproc de gesturi de afecțiune. Va trebui să dai dovadă de prudență și moderație în relația cu părinții, în preajma datei de 27 iunie, atunci când, datorită unor bârfe, jigniri venite din partea acestora poți ajunge la neînțelegeri și cu partenerul de viață. La sfârșitul perioadei analizate se poate remarca o stare de tensiune, de neliniște în cadrul relației de mariaj. Popularitatea personală va crește în cadrul grupului de prieteni astfel că, dacă treci printr-o perioadă de singurătate, ai acum toate șansele să te implici într-o (nouă) relație de dragoste. Acordă o atenție deosebită la cea de-a doua parte a acestei luni pentru că ești predispus la o stare de nemulțumire și confuzie în privința carierei iar aceasta ar putea să afecteze și relația sentimentală.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         La începutul perioadei în discuție te simți mult mai încrezător, în ceea ce privește cariera, locul de muncă. Ai sentimentul că tot efortul depus până acum nu a fost în zadar. Ai acum șansa de a obține o promovare sau chiar poți da startul unei afaceri care îți va aduce reale beneficii, atât în plan social cât și material. Este momentul potrivit să te implici în tot felul de activități productive, să pui teoriile în practică iar dacă tocmai ai absolvit un curs, o școală, este timpul să valorifici diploma astfel obținută. Primești susținerea prietenilor, cu atât mai mult dacă, în trecut, ai dat dovadă de altruism față de aceștia. Atenție în preajma datei de 18 iunie, atunci când ești predispus la implicarea în diverse dispute, confruntări, mai mult sau mai puțin directe, în relația cu colegii de muncă. Ești plin de ambiție și de hotărâre pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus, în plan profesional. Este timpul să te debarasezi de prejudecăți și să te avânți către un nou domeniu de activitate, oricât de greu ar părea, la prima vedere. Nu se poate vorbi despre câștiguri deosebite în plan financiar dar, cu siguranță, este timpul să pui în practică strategii bine gândite în domeniul carierei personale și care îți vor aduce și banii de care ai nevoie.
 
SanatateSănătate
        Chiar dacă te simți plin de încredere și energie tot va trebui să nu te avânți în orice activitate, fie că vorbim despre locul de muncă sau propria gospodărie. Ești predispus la accidente, lovituri, căzături, pe la jumătatea perioadei analizate. La sfârșitul acestei luni este posibil să se accentueze starea de agitație mentală, poți avea insomnii sau te poți confrunta cu diverse infecții.