Luna iunie 2017, Pești

Iunie 2017, Pești
012 Pesti         În luna supusă analizei aici ești preocupat, în mod deosebit, de casă, familie, relația cu propriul copil. Dispui de multă căldură interioară față de cei dragi dar ai și o doză de revoltă că nu reușești să ajungi la acel echilibru sufletesc interior de care ai atât de multă nevoie. La mijlocul acestei perioade este posibil să te confrunți cu unele neplăceri în cadrul familiei dând dovadă, poate, de prea mult subiectivism. Din data de 21 iunie se poate remarca o stare de bună dispoziție, nevoia de joc, de dragoste, de a petrece mai mult timp liber alături de cei dragi. În această lună te lași condus de următoarea deviză: „A iubi înseamnă să fii fericit de ceva, fără condiții, fără prejudecăți, fără așteptări.” Barry Neil Kaufman
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       Putem să vorbim despre o lună de vară în care alegi să te bucuri cu toată ființa de iubire și pasiune exprimându-ți în mod sincer, direct dorințele, senzualitatea, îndeosebi din data de 4 iunie. Ești mult mai dornic să împărtășești cu persoana iubită, atât bucuriile cât și tristețile. Tot ceea ce părea pierdut, în plan sentimental, tinde să se reaprindă acum, să se așeze pe un făgaș mult mai bun. După data de 21 iunie se îmbunătățește vizibil relația cu persoana iubită, ba chiar este posibil să te gândești la modul cel mai serios să concepi un (nou) copil. Este recomandat să acorzi atenție la eventualele discuții, certuri, ba chiar și o posibilă despărțire, spre sfârșitul acestei luni. Va trebui să dai dovadă de prudență și să o lași mai ușor cu posesivitatea sau cu tendința de a nedreptăți persoana iubită. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ești predispus la certuri, discuții, o stare de tensiune destul de accentuată, pe la mijlocul perioadei analizate. Este recomandată plecarea într-o excursie, alături de partenerul de viață, după data de 21 iunie.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Putem să vorbim despre o perioadă oarecum contradictorie, în ceea ce privește cariera, locul de muncă. Abilitățile de comunicare vor juca un rol esențial pentru a atrage mai mulți clienți sau pentru a ajunge la relații mult mai favorabile cu colegii de lucru. Îți va veni însă destul de greu să ajungi la un echilibru între obligațiile de serviciu și viața de familie. Este o lună în care pot să apară tot felul de amânări, răsturnări de situație, în privința unui (nou) contract de muncă sau posibilitatea de a găsi un loc de muncă mai bine plătit. Chiar dacă începutul acestei perioade pare destul de promițător, la capitolul bani, finanțare, carieră vei avea totuși ocazia să constați că, pe parcursul lunii analizate, lucrurile nu sunt tocmai așa cu par, la prima vedere. În preajma datei de 18 iunie va trebui să dai dovadă de prudență în cadrul relației cu superiorii. Tot atunci, dacă ai de susținut un interviu sau un concurs pentru ocuparea unui post, este posibil să te confrunți cu tot felul de nemulțumiri. În privința banilor, la începutul lunii, lucrurile par să meargă în diirecția bună pentru ca, pe parcurs, să constați că ești predispus la tot felul de cheltuieli neașteptate.
 
SanatateSănătate
        Este recomandat să faci cât mai multe ieșiri în natură, să te bucuri de lucrurile frumoase ale vieții. Evită suprasolicitarea fizică sau psihică, mai ales pe la mijlocul perioadei în discuție aici. Va trebui să acorzi o mai mare atenție la dieta alimentară evitând orice excese alimentare. Este posibil să te confrunți cu unele probleme ale stomacului, rinichilor sau a ficatului, eventual poți avea dureri articulare, îndeosebi în intervalul 10 – 20 iunie. Ești predispus la insolații, stări de nervozitate, agitație, insomnii, infecții, în intervalul 14 – 25 iunie.