Luna iunie 2017, Leu

Iunie 2017, Leu
005 Leu           În această lună dedici mai mult timp grupului de prieteni sau asociației din care faci parte. Dai dovadă de altruism și implicare în cadrul acesteia. Este un moment favorabil, îndeosebi în prima parte a perioadei analizate, pentru a ieși în evidență reușind să te remarci prin capacitățile tale creatoare, ideile originale, seriozitate și dedicare, în ceea ce privește concretizarea unui proiect de grup. Ai ocazia să întâlnești persoane inteligente, oameni de la care ai multe de învățat și care te vor ajuta să treci de o treaptă importantă pentru evoluția ta profesională. Este timpul să folosești din plin oportunitățile care țin de călătorii, studii lăsându-te purtat de inspirația de moment. Din data de 21 iunie preferi starea de solitudine fiind important să-ți clarifici anumite aspecte ale sinelui. Deviza ta, pentru luna aceasta, este: „Ai încredere și acționează ca și cum ar fi imposibil să eșuezi.” F. Kettering
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       Începutul acestei luni pare destul de promițător, în plan sentimental, îndeosebi atunci când vorbim despre o relație de dragoste la distanță. Este posibil să te implici într-o relație de amor cu o persoană aflată în străinătate sau care să fie de altă naționalitate. Va trebui să dai dovadă de multă prudență în relațiile de prietenie, de acolo putând să apară probleme, discuții venite din partea amicilor, în ceea ce privește relația ta sentimentală. Cu cât aceștia știu mai puține despre viața ta intimă, cu atât va fi mai bine pentru tine. Cert este că, în ultima vreme, ai trecut prin tot felul de limitări, obstacole, în plan sentimental. Este timpul să privești iubirea din alt punct de vedere, să fii pregătit să primești în viața ta o întâlnire de destin. Ești atras acum de o persoană de sex opus care corespunde pretențiilor tale, din punct de vedere social dar și material. Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj atunci nu se întrevăd probleme deosebite în cadrul relației. Ba chiar, la începutul perioadei, se va resimți o mai mare nevoie de a petrece mai mult timp împreună. Este timpul să pui la cale o călătorie alături de partenerul de viață, poate chiar veți petrece un concediu departe de casă. Spre sfârșitul lunii în discuție aici este recomandat să stai departe de bârfe pentru că există riscul de a-ți strica echilibrul din relația de mariaj.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         În zona carierei se întâmplă lucruri bune, pozitive având ocazia să mergi pe la tot felul de interviuri. Primești oferte de lucru dar care nu te vor mulțumi, din punct de vedere financiar. Mai ai încă puțin de așteptat până când vei găsi ceva care să îți fie pe plac. Dacă ești deja în câmpul muncii atunci este posibil să te implici, trup și suflet, în executarea sarcinilor de aici. Ba chiar ai tendința de a-ți neglija familia și propria sănătate pentru a reuși să duci până la capăt un proiect important. Nu duci lipsă de ingeniozitate, creativitate și primești susținere venită din partea superiorilor pentru a putea să-ți atingi scopurile propuse. Este momentul să te afirmi, chiar dacă astfel vei neglija alte aspecte ale vieții. Un moment important, din punct de vedere profesional, ar putea fi în preajma datei de 20 iunie, atunci când putem vorbi despre expansiune, profit, promovare, susținere din partea prietenilor, împlinirea unui ideal. Planul financiar este bine susținut, îndeosebi în prima parte a lunii iunie. Ai șansa de a obține câștiguri, mai ales prin intermediul prietenilor sau a unui grup din care faci parte și lucrezi la un proiect comun. Totul depinde de ideile tale originale și de diplomația de care vei da dovadă în atingerea scopului.
 
SanatateSănătate
        În prima parte a lunii în discuție stai destul de bine la capitolul sănătate. Va trebui să dai dovadă totuși de prudență pe la jumătatea perioadei analizate, atunci când ești predispus la probleme care țin de spate, circulația sângelui sau probleme ale ficatului. Atenție și la posibilele probleme ale încheieturilor; există predispoziția la fracturi, accidente, inflamații sau probleme oculare, spre sfârșitul lunii iunie.