Luna iunie 2017, Gemeni

Iunie 2017, Gemeni
003 Gemeni        Este vorba despre o lună iunie în care debordezi de energie și speranța că viața este mult mai frumoasă decât pare și numai de tine depinde să descoperi adevăratele comori care sălășluiesc în mintea și sufletul tău. Din data de 7 iunie începi să prinzi mai mult curaj și să porți conversații interesante cu oamenii din jurul tău. Ai ocazia să călătorești mai mult, să te implici în tot felul de activități care îți trezesc curiozitatea. Acumulezi destul de multe informații, lansezi noi proiecte, atragi mult mai ușor atenția asupra ta. Din data de 21 ale lunii în discuție lucruri destul de interesante se întâmplă, la capitolul finanțe. Este momentul să profiți de această perioadă favorabilă, mai ales dacă lucrezi în comerț, transporturi sau turism. Deviza acestei perioade, pentru tine, este: „Viața nu se explică ci se trăiește.” Luigi Pirandello
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
          Sunt destul de multe semne de întrebare, în ceea ce privește relația de cuplu sau de mariaj. Va trebui să dai dovadă de înțelepciune, îndeosebi în primele 10 zile ale perioadei. Ai sentimentul că ceva ți se ascunde, că partenerul de viață nu este, de fapt, omul care vrea să pară. Te simți mințit, trădat. Pe la jumătatea perioadei analizate, în intervalul 15 – 20 iunie, ești predispus la discuții în contradictoriu, certuri destul de dure în cadrul relației de mariaj. Ai tendința de a-ți exprima, poate mult prea impulsiv, propriul punct de vedere. În ceea ce privește planul amoros ești predispus la implicarea într-o relație extraconjugală. Este momentul să trăiești din plin bucurându-te de momente inedite, încărcate de dragoste și romantism. Dacă nu prea te-ai bucurat de atenția venită din partea sexului opus în ultima vreme, ai ocazia acum să primești admirația și aprecierea care ți-a lipsit. Este posibil să revină în viața ta un fost iubit preferând să păstrezi totuși această relație departe de ochii lumii.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Putem să vorbim despre o lună destul de interesantă, în privința carierei. Pe de o parte trăiești cu sentimentul de confuzie, de neîmplinire în plan profesional, pe de altă parte ai foarte multe idei pe care vrei să le concretizezi și care ar putea să-ți aducă beneficii consistente, în plan material. Dispui de ambiție, inițiativă dar și de susținere din partea colegilor sau a colaboratorilor pentru a-ți îndeplini un țel important, în plan profesional. În cea de-a doua parte a perioadei analizate ești mult mai deschis către parteneriate, implicarea într-o afacere care ar putea să-ți aducă venituri suplimentare. Spre sfârșitul acestei luni ai ocazia să semnezi un contract avantajos, să obții un post de conducere care presupune mai multe responsabilități dar și venituri mai mari. Atenție la eventualele cheltuieli pe care ești nevoit să le faci cu propriul copil. Evită investițiile, îndeosebi la finalul perioadei în discuție. Cert este că putem vorbi acum despre o primă lună de vară în care îți este gândul mai mult la vacanță dar ai mintea și sufletul la obligațiile de serviciu, proiectele pe care vrei neapărat să le duci la bun sfârșit.
 
SanatateSănătate
        Este o lună în care ai ocazia să-ți reîncarci „bateriile” și să te bucuri de o stare de bună dispoziție. Atenție la eventualele probleme de sănătate care țin de criculația sanguină, de zona capului, probleme digestive ori ale ficatului, îndeosebi din data de 20 iunie și până la sfârșitul acestei luni. Ar trebui să o lași mai ușor cu consumul de cafea, tutun sau alcool. Este nevoie de mai multă relaxare și odihnă, îndeosebi în partea a doua a lunii în analiză aici.