Luna iunie 2017, Berbec

Iunie 2017, Berbec

001 Berbec         Este o lună în care vei pune mai mult accent pe comunicare, relația cu rudele apropiate, nevoia de a face corecțiile necesare în cadrul unor relații. Ești curios, dornic să asimilezi informații noi, cunoștințe dând dovadă de deschidere și capacitatea de a asimila mult mai rapid informațiile. Ești într-o stare de agitație permanentă, faci tot felul de călătorii, fie că vorbim despre excursii sau deplasări de serviciu. Din data de 21 iunie vei pune mai mult accent pe familie, casă, relația cu cei dragi. Este timpul să investești mai mult efort fizic și financiar în renovarea casei. Deviza ta, pentru această lună, este: „Călătoriile minunate se fac cu inima deschisă și cu mintea eliberată de așteptări.” Ana-Maria Caia

      
Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu
         Relația de cuplu trece acum prin transformări profunde și bruște, îndeosebi până în data de 6 iunie. Există o mai mare dorință și nevoie de a comunica în relația de cuplu. Se poartă acum discuții interesante despre modul în care ați putea investi cât mai eficient banii din bugetul familiei, petrecerile unde vreți să mergeți împreună sau deplasările, excursiile pe care intenționați să le faceți. Acordă o atenție specială la posibilele conflicte care pot să apară în relația de mariaj, în partea a doua a lunii în discuție, având ca subiect principal casa, renovarea acesteia, achiziții/vânzări sau chiar relația cu părinții. În prima săptămână a lunii iunie sunt preconizate schimbări neașteptate, legate de relația de mariaj sau de dragoste. Putem vorbi despre nevoia de a renunța la o relație pentru a face loc altei persoane de sex opus, mult mai interesantă și cu care simți că rezonezi, la nivel emoțional. Ești susținut de astre să dai startul unei (noi) relații de amor, îndeosebi până în data de 6 iunie, după care se pare că devii mult mai pragmatic, mai preocupat de latura materială a vieții. Nu este exclus să te implici într-o relație de dragoste sau chiar de mariaj care îți va aduce beneficii reale, în plan material.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        În zona carierei se observă acum o mai mare nevoie de a te informa, preocupa de un proiect care implică colectivul de muncă. Ești oarecum neliniștit că lucrurile nu îți ies chiar așa cum ți-ai propus, mai ales dacă este vorba despre examene, concursuri, interviuri pentru obținerea unui post mai bun. Se cere prudență în relația cu colegii de lucru, în preajma datei de 18 iunie, putând fi pus acum în postura de a reacționa ferm și destul de impulsiv. Putem să vorbim despre tensiune având tendința de a lăsa problemele de acasă nerezolvate, acestea ajungând să se amplifice și să-ți afecteze planul profesional. Este recomandat să te detașezi de problemele legate de familie, îndeosebi în partea secundă a lunii analizate. Putem vorbi și despre destul de multe deplasări făcute în interes de serviciu și în care poți avea parte de tot felul de surprize neplăcute, răsturnări de situație, mai ales în preajma datei de 18 iunie. În luna analizată aici planul financiar este destul de bine aspectat având chiar șansa de a obține o mărire de salariu, tot felul de comisioane, prime sau, pur și simplu, să ai abilitatea de a-ți face reclamă. Este o perioadă favorabilă investițiilor pe termen lung, încheierea unei afaceri sau un parteneriat promițător.

SanatateSănătate
       Ești într-o stare de agitație continuă, dornic să rezolvi obligațiile de serviciu și pe cele din familie în timpul cel mai scurt. Această stare de neliniște te predispune la accidente casnice dar și în timpul călătoriilor, pe tot parcursul acestei luni. Starea de neliniște mentală se poate accentua pe la jumătatea perioadei analizate, deasemena pot să apară unele probleme care țin de tensiunea arterială, ficat, insomnii și chiar o stare de nervozitate accentuată, aceasta în preajma datei de 25 iunie.