Luna iunie 2017, Balanță

Iunie 2017, Balanță
007 Balanta        În această lună ai ocazia să-ți depășești propriile limite și să asimilezi noi experiențe de viață călătorind și studiind, interacționând mai mult cu oameni noi, intersanți. Ești acum într-un proces îndelung de dezvoltare, de progres, din punct de vedere intelectual și profesional. Te simți bine, cât timp ceilalți observă și apreciază progresul tău iar aceasta te motivează chiar mai mult pentru a depune eforturi în direcția aleasă. Trebuie să ai încredere că, într-o bună zi, vei ajunge la nivelul la care ai visat dar până acolo mai ai câteva trepte de urcat. Este timpul să-ți construiești o nouă filozofie de viață centrată pe dezvoltarea sinelui reușind astfel să devii un model demn de urmat. Din data de 24 iunie îți iei mult mai în serios cariera, obligațiile profesionale. Știi cum să te faci remarcat de către superiori așa că nu va fi greu să obții ceea ce ți-ai propus, în plan profesional. Deviza ta, pentru perioada analizată, este: „Succesul este suma unor eforturi mici, repetate zi de zi.” Robert Collier
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Încet dar sigur se mai liniștește atmosfera în cadrul relației de cuplu. Începi această lună destul de neliniștit, în privința relației în care ești implicat dar toate discuțiile sunt menite să aducă la suprafață necesitatea de a rezolva anumite probleme care țin de casă, familie sau în zona profesională. Trebuie să-ți amintești că „unde-s doi puterea crește” și, printr-o colaborare permanentă, veți reuși să ajungeți la echilibru în relația de mariaj. Nu se poate vorbi despre rutină, ba din contră, sunt mereu lucruri interesante de aflat, de spus și de propus pentru a aduce mai mulți bani la bugetul familiei. Este posibil să te gândești acum la posibilitatea de a da startul unei afaceri, alături de partenerul de viață sau puteți pleca împreună într-o călătorie pe alte meleaguri. În această perioadă primești susținere din partea partenerului pentru a reuși să-ți împlinești un țel profesional. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci, din data de 6 iunie, ai ocazia să te implici într-o relație de dragoste preferând să te bucuri de mai mult timp petrecut alături de persoana iubită. Putem să vorbim despre o relație de iubire cu adevărat profundă, pasională împărtășind dorințe, trăiri și experiențe deosebite. Este momentul să te lași purtat de iubire, să te dăruiești, trup și suflet, persoanei iubite.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Încă de la începutul acestei luni ești pus pe treabă, dornic de expansiune în plan profesional. Este un moment favorabil pentru a pune bazele unor parteneriate importante, avantajoase, din punct de vedere profesional și financiar. După data de 6 iunie există șanse sporite de a primi bani de pe urma unor colaborări mai vechi sau prin intermediul partenerului de viață. Dai dovadă de conștiinciozitate asumându-ți mai multe responsabilități la locul de muncă fapt care te va avantaja la salariu. Investești multă energie în ceea ce privește profesia pe care o desfășori fiind recunoscut ca o persoană care caută să echilibreze și să rezolve orice problemă se ivește în cadrul colectivului de lucru. Din data de 21 iunie este posibil să te gândești foarte serios să urmezi niște cursuri de perfecționare sau vei călători mai mult în interes de serviciu. Sunt favorizate interviurile, examenele, concursurile pentru obținerea unui post de răspundere sau găsirea unui loc de muncă, după o perioadă de șomaj. Ești susținut de prieteni cu funcții de răspundere fiindu-ți recunoscute abilitățile și experiența profesională. Atenție la perioada de la finalul lunii în discuție atunci când ești predispus la interacțiuni neplăcute cu superiorii dar se pare că dreptatea este de partea ta. Planul financiar este bine aspectat, îndeosebi în prima parte a lunii iunie.
 
SanatateSănătate
         Putem să vorbim despre o perioadă în care nu te vei confrunta cu probleme deosebite de sănătate. Va trebui totuși să fii mult mai prudent la capitolul alimentație și la programul de lucru. Ești predispus la stres, epuizare mentală, îndeosebi pe la jumătatea lunii analizate. Treci destul de ușor de la starea de energie, chef de muncă la oboseală, nevoia de a te odihni mai mult deși se pare că nu prea vei reuși să te relaxezi, așa cum ți-ai dori.