Luna iulie 2017, Berbec

Iulie 2017, Berbec
001 Berbec         Este o lună de vară în care îți vei concentra atenția mai mult pe casă, relația cu propria familie și partenerul de viață. Ai acum capacitatea de a-ți sonda și înțelege cele mai profunde trăiri dar și de a te concentra pe finalizarea unor proiecte care țin de casă, gospodărie, renovări, reparații. Nu este exclus să ai sentimentul că nu te poți adapta la noile condiții care țin de un anumit mediu, fie că vorbim despre carieră sau planul social. Cert este că ai tendința de a fi subiectiv iar aceasta te aduce în conflict cu cei din jur. Din data de 22 iulie se îmbunătățește relația cu propriul copil sau te gândești mult mai serios la planul sentimental. Nu vei duce lipsă de creativitate, spontaneitate, dorința de a străluci, de a te face remarcat de către sexul opus. Deviza ta, pentru această lună, este: „Oamenii care se iubesc unii pe alții profund și adevărat sunt cei mai fericiți oameni din lume.” Anonim
      
Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu
          Putem să vorbim despre o lună în care vei pune mare preț pe iubire și înțelegere în cadrul relației de mariaj. Chiar dacă vor mai exista și discuții în contradictoriu având ca subiect principal relația cu părinții sau eventualele probleme din carieră, ai toate șansele de a trece cu bine peste aceste neînțelegeri, cât timp vei pune accentul pe respectul reciproc și înțelepciune. Ești plin de pasiune, dornic să-ți manifești sentimentele, dorințele punând mare preț pe ceea ce poate să îți ofere partenerul de viață, în plan sentimental. A doua parte a lunii analizate se poate dovedi de-a dreptul fierbinte, la capitolul iubire și implicare emoțională acceptând că viața poate fi trăită mult mai plăcut în doi, atunci când pui pe primul plan dragostea. Este posibil să luați acum decizia de a avea un copil, în urma unor discuții detaliate. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai toate șansele de a te bucura acum de fiorii unei iubiri trăită cu pasiune, presărată cu multe momente romantice, plimbări sub clar de Lună sau la malul mării, într-un cadru care sporește chiar și mai mult dorința de a iubi și de a fi iubit. Este o lună în care ai ocazia să observi că totul este posibil, dacă te lași invadat de iubire. Este posibil să te implici într-o (nouă) relație de iubire în timpul unei călătorii de vacanță, peste hotare sau poți începe o relație de dragoste cu o persoană de altă naționalitate, îndeosebi după data de 20 iulie.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Cât timp vei da dovadă de flexibilitate și umor în relația cu colegii și colaboratorii apropiați vei reuși să depășești mult mai ușor eventualele probleme de la locul de muncă. Este posibil să te gândești tot mai serios la un contract de colaborare cu o firmă străină sau poți pleca în străinătate, în interes de serviciu. Cert este că ești predispus la tot felul de neplăceri legate de casă și familie iar acestea vor determina instalarea unei stări de neîmplinire în plan profesional. În partea secundă a perioadei în discuție aici sunt șanse mult mai mari să te bucuri de inspirație, creativitate, ai destule idei ingenioase care te vor plasa cu un pas înaintea oricărei competiții. Vei călători mai mult în interes de serviciu sau te vei înscrie la un curs de perfecționare. Tot în această perioadă pot avea loc negocieri, înțelegeri legate de bani, semnarea unui contract de muncă mai avantajos. În această parte a doua a perioadei analizate ești mult mai destins și dornic să relaționezi deschis cu colegii de lucru. Este o lună importantă, în privința relațiilor de serviciu, carieră, parteneriat fiind nevoie de multă prudență și diplomație. Planul financiar este mai bine aspectat în partea secundă a lunii iulie. Totul va depinde de disponibilitatea ta de a mai lăsa de la tine sau de a împărți câștigurile cu cei din colectiv, cu partenerii de afaceri, colaboratorii apropiați.

SanatateSănătate
       Prima parte a acestei luni este destul de agitată iar aceasta te poate obosi peste măsură, fizic dar și psihic. Este recomandat să eviți excesul de muncă, mâncare sau alcool. Pe la jumătatea perioadei analizată aici vei resimți o puternică devitalizare, un sentiment de „nu mai rezist mult”. Ai nevoie de o vacanță, chiar și una scurtă. Atenție la eventualele accidente, în partea a doua a lunii, la posibilele fracturi, iritații, insolație.