Luna iulie 2017, Vărsător

Iulie 2017, Vărsător
011 Varsator         În perioada supusă analizei aici te preocupi mai mult de propria sănătate dar și de obligațiile care țin de serviciu. Va trebui să încerci găsirea unui echilibru între serviciu și relaxare pentru că ai tendința de a munci până la epuizare. Risipa de energie îți poate creea serioase probleme de sănătate. Din data de 22 iulie se pare că îți vei concentra atenția mai mult către zona familiei proprii. Ești mult mai preocupat de problemele care țin de cuplu, de viața în doi. Ai acum ocazia să stabilești relații bazate pe încredere reciprocă și onestitate, pe apreciere sinceră. Deviza ta, pentru luna în discuție, este:Chiar dacă oamenii nu te remarcă imediat, tu continuă să strălucești.” Michelle Rosenberg
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Putem vorbi despre o perioadă favorabilă pentru a face noi cuceriri implicându-te în relația cu sexul opus, mizând pe șarmul personal, umorul și spontaneitatea de care știi să dai dovadă. Reușești să te pui în valoare, mai ales dacă ți-ai propus să atragi atenția unei anumite persoane. Se anunță o lună iulie plină de romantism și seducție. Acordă o atenție specială în intervalul 10 – 20 iulie atunci când este posibil că cazi în capcană iluzionându-te și trecând astfel din postura de vânător în cea ce vânat. Este recomandat să fii sincer cu propria persoană dar și cu partenerul de viață. Nu vei pierde nici-o șansă de a intra în grațiile unei persoane care promite nu numai împlinirea fanteziilor, ci și îți poate asigura o situație materială stabilă. Nu te încurci tu cu oricine! Dacă se poate, de ce nu? Este totuși bine să te gândești de două ori înainte de a te implica într-o relație cu cineva despre care nu deții informații clare, cine este cu adevărat, ce se poate ascunde în spatele aparențelor. În preajma datei de 24 iulie este posibil să se complice lucrurile, în plan amoros și să te simți trădat sau chiar tu să fii cel care trădează. Dacă ești implicat într-o relație de mariaj atunci, în intervalul 6 – 26 iulie, pot avea loc tot felul de discuții despre planuri, fie că vorbim despre un proiect comun la serviciu, o afacere, fie că vorbim despre apariția un copil. Din data de 20 iulie se poate vorbi despre o stare de agitație în relația de mariaj. Va trebui să dai dovadă de mai mult calm și obiectivitate altfel vei ajunge destul de ușor la conflicte deschise.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Este o perioadă destul de agitată și la locul de muncă, încercând parcă să recuperezi timpul în care ai călătorit sau ai fost plecat în vacanță. Cert este că dai dovadă de conștiinciozitate; cu toate acestea, vei avea parte de tot felul de altercații, probleme în relația cu colegii de lucru sau cu superiorii. Este nevoie de multă răbdare pentru a face față cu bine stresului. Starea de impulsivitate, replicile dure, sarcastice te vor conduce inevitabil la situații conflictuale și chiar există posibilitatea de a pierde actualul loc de muncă. Din data de 20 iulie relațiile de parteneriat devin deosebit de importante concentrându-ți atenția și energia către colaborări importante și care ar putea să-ți aducă contracte deosebit de favorabile. Ești mult mai pragmatic, atunci când vine vorba despre muncă și colegii de aici sau despre colaboratori. Nu ești dispus să faci nici-un fel de concesii cerându-ți, de fapt, drepturile. Îți recunoști cu precizie adevărata valoare. Din data de 26 iulie se poate observa o reală îmbunătățire a planului financiar prin capacitatea de a negocia și atenția pe care o ai la detaliile care contează.
 
SanatateSănătate
        Este o lună în care va trebui să dai dovadă de prudență în ceea ce privește propria sănătate. În prima parte a acestei perioade ești predispus la unele probleme care țin de infecții, răniri, accidentări, inflamații, probleme cu circulația sanguină, tensiune alternantă sau probleme digestive. Este recomandat să eviți stările de surescitare, de nervi precum și munca excesivă. Este nevoie de mai multă relaxare și plimbări în mijlocul naturii.