Luna iulie 2017, Taur

Iulie 2017, Taur
002 Taur        În această lună ai ocazia să-ți cultivi mentalul sau poți să valorifici propiile idei. Dai dovadă de mai multă deschidere, dorința de a acumula cât mai multe cunoștințe dar și de a le împărtăși cu ceilalți. Există, în toată această perioadă, tendința de a te risipi în detalii sau de a te implica în prea multe activități, în același timp, reușind cu mare greutate să finalizezi ceea ce ți-ai propus. Spre sfârșitul lunii iulie te vei preocupa mai mult de casă, familie, relația cu propriii părinți. Este posibil să mergi mai des în locurile natale, să te reîntâlnești cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de foarte mult timp. Deviza lunii analizate, pentru tine, este: „Dacă respecți toate regulile pierzi toată distracția.” Katharine Hepburn
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Este o perioadă în care va trebui să dai dovadă de mai multă înțelepciune în cadrul relației de cuplu. Nu este exclus ca, în prima parte a lunii, să ajungi la tot felul de discuții, certuri, neplăceri în relația cu partenerul de viață punând accentul cu precădere pe problemele care țin de bani, obligațiile față de propria gospodărie și familie. Cert este că, în a doua parte a lunii iulie, te vei simți destul de epuizat la nivel psihic, emoțional dorindu-ți, pur și simplu, să fugi, să te desprinzi dintr-o relație care te secăturiește, din punct de vedere energetic. Din data de 21 iulie reușești să te detașezi sau îți poți găsi preocupări prin care vei ține partenerul de viață la distanță. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj nici nu prea se ivește acum șansa de a te implica într-o relație de durată. După data de 26 a lunii analizate aici reușești să comunici mult mai eficient în relația cu sexul opus. Te faci astfel auzit, luat în seamă, te poți remarca printr-o stare de umor și bună dispoziție. Nu prea ai chef acum să te implici într-o nouă relație de amor fiind încă în faza de refacere după o relație în care ai suferit destul de profund. Cert este că nici să stai izolat nu îți place dar nici nu te vei implica, cu adevărat, într-o nouă relație.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Putem vorbi despre o lună în care, oricât de obosit ai fi, tot vei încerca să dai tot ceea ce ai mai bun, în plan profesional. Ai acum șansa de a demara o (nouă) afacere, îndeosebi în partea a doua a perioadei analizate sau poți lansa proiecte de anvergură, la locul de muncă. Cert este că ai ocazia să îmbini, în mod armonios, utilul cu plăcutul și să obții astfel beneficii și câștiguri financiare consistente, îndeosebi în prima parte a perioadei. Va trebui însă să-ți asculți și propria intuiție și să nu te lași copleșit de eventualele bârfe, de atitudinea negativistă a unor invidioși. Este important să-ți canalizezi energia disponibilă în sens constructiv concentrându-te pe finalizarea unui proiect major. Prin șarm și diplomație ai acum șansa de a obține un contract avantajos sau te poți implica în noi relații de colaborare care te vor avantaja, pe termen îndelungat. Va trebui să acorzi o atenție specială la orice asociere pe care dorești să o faci acum, la contractele pe care le semnezi, mai ales pe la mijlocul lunii iulie. Planul financiar este destul de bine aspectat, până pe data de 20 iulie. Va trebui să dai dovadă de mai multă chibzuință la capitolul cheltuieli, după data de 22 iulie.
 
SanatateSănătate
        Starea de neliniște, de stres din cadrul relației de cuplu ar putea să-ți creeze nopți de insomnii, probleme care țin de tensiunea arterială, eventuale afecțiuni cardiace, mai ales în prima parte a perioadei analizate. Există acum predispoziția către răniri, tăieturi, căzături, cu precădre în prima parte a lunii analizate.