Luna iulie 2017, Scorpion

Iulie 2017, Scorpion
008 Scorpion         În această lună simți nevoia să călătorești, să studiezi, să te informezi din cât mai multe domenii dorind astfel să ajungi la elevarea sinelui. Ai capacitatea de a te defini, de a contribui la propria dezvoltare personală, în ciuda adversităților venite din partea anumitor persoane. Va trebui să dai dovadă de multă prudență, în ceea ce privește călătoriile peste hotare, colaborările cu persoane de altă naționalitate. Din data de 22 iulie, chiar dacă îți este gândul la vacanță, vei căuta să profiți din plin de oportunitățile de progres în plan profesional. Pentru tine, deviza perioadei, este: „Fiecărui om îi este dată o scânteie de spiritualitate. Dar este de datoria lui s-o descopere și s-o însuflețească.” Y. A. Shafran
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         Ai sentimentul că, în relația de mariaj, sunt prea multe lucruri care au rămas nerostite, informații la care trebuie să ajungi neapărat. Este posibil să fie vorba doar despre temeri nefondate, ceva care există doar în mintea ta, lăsându-te pradă geloziei. În prima parte a lunii iulie poți fi, de-a dreptul, răscolit având sentimentul că scotocești în zadar după „acul în carul cu fân”. Poate că lucrurile sunt mult mai simple iar problema nu este la celălalt, ci la tine. Este recomandat să-ți schimbi punctul de vedere, vis-a-vis de relație, să te poziționezi diferit. Oricât de multe răspunsuri ai tot căuta, nu le vei primi în prima parte a lunii în analiză. Poți totuși să intri în posesia unor informații pe la jumătatea lunii, în urma unor certuri, contraziceri, atunci când fiecare este hotărât să spună ce își dorește din relație. Este o perioadă în care poți lua o decizie în privința continuării actualei relații. Vei afla dacă mai merită să te implici emoțional și material. Se va pune un mai mare accent pe bani, proprietăți, cine merită mai mult. Pentru relațiile de cuplu în care dragostea și sentimentele nobile primează iar respectul este reciproc lucrurile tind să se consolideze, chiar dacă vor apărea unele animozități venite din partea rudelor apropiate. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj atunci preferi să stai deoparte deocamdată, atunci când vine vorba despre asumarea de respomsabilități în cadrul unei eventuale relații. Nu vei duce lipsă de admiratori din partea sexului opus. În prima parte a lunii iulie este destul de multă agitație, neliniște la capitolul amor preferând totuși să nu ieși prea mult în evidență. În partea secundă a perioadei alegi să te bucuri de viață, de iubire acordându-ți mai mult timp, lăsând sufletul deschis pentru o nouă dragoste. Atenție la posibila confuzie între dragoste și sexualitate!
 
Cariera si baniCarieră și bani 
        În prima parte a lunii analizate va trebui să dai dovadă de mai multă înțelegere și calm în relația cu colegii de lucru. Este recomandat să îți controlezi exprimarea pentru că există acum riscul de a jigni involuntar oameni de la care ai primit ajutor cândva. Va trebui să dai dovadă și de mai mult altruism acordând ajutor în cadrul unui proiect comun, în colectivul de lucru. Debordezi de energie și conștiinciozitate, îndeosebi din data de 20 iulie, numai că este posibil ca ceilalți colegi, asociații să nu poată ține pasul cu tine. După data de 6 iulie ai ocazia să faci mai multe călătorii în interes de serviciu fiind nevoie să lucrezi „cât pentru doi”. Este o lună în care pot să apară unele conflicte cu asociați sau o firmă străină. Te implici intens în tot felul de relații profesionale care vizează străinătatea, este posibil chiar să te gândești la un parteneriat internațional. Este o perioadă în care, chiar dacă vei câștiga mulți bani, la fel de mult vei și cheltui. O perioadă favorabilă, din punct de vedere financiar, este la sfârșitul lunii iulie.
       
 
SanatateSănătate
       Putem vorbi despre o lună în care este recomandat să nu exagerezi cu efortul fizic, uneori peste puterile tale, îndeosebi în prima parte a perioadei analizate. Te poți aștepta la unele probleme renale, dureri lombare, probleme digestive, există risc de accidentări, accidente vasculare, insolații, infecții ale sângelui.