Luna iulie 2017, Săgetător

Iulie 2017, Săgetător
009 Sagetator        Este o lună în care dai dovadă de ambiție și curaj în situațiile limită. Pentru tine nu există „nu vreau” sau „nu pot” astfel că ai șansa de a te construi printr-o continuă și profundă transformare acceptând cu sufletul deschis că „ceea ce nu te omoară, te întărește”. Continuă să te descoperi prin ceea ce clădești lăsând la o parte orgoliul și nedreptatea orientându-ți astfel propria conștiință către lucruri cu adevărat mărețe. Ești mult mai încrezător în propriile forțe iar acest lucru nu face decât să îți dea aripi pentru a zbura către zări necercetate de nimeni, până acum. Credință, iubire și speranță nu sunt doar cuvinte pentru tine, ci sunt țeluri demne de urmat. Mult succes! Deviza acestei perioade, pentru tine, este: „Le sunt recunoscător tuturor celor care m-au refuzat. Datorită lor am reușit pe cont propriu.” Albert Einstein
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Putem să vorbim despre o lună oarecum contradictorie, în privința relației de cuplu. Pe de o parte ești ferm hotărât să acorzi mai multă atenție relației lăsând-o mai ușor cu obligațiile de serviciu și/sau prietenii iar pe de altă parte vor fi momente în care ai tendința de a „sufoca” partenerul prin acordarea unei atenții excesive. O vacanță în doi, departe de casă, eventual pe alte meleaguri este binevenită, mai ales în partea secundă a perioadei analizate. Se poate vorbi și despre mai multe proiecte pe care le discuți cu partenerul de viață și care vizează casa, copilul, schimbări importante legate de gospodărie. Va trebui să acorzi o atenție deosebită la relația de mariaj în preajma datei de 24 iulie, atunci când ești predispus la situații conflictuale. Este recomandat să vezi care este, de fapt, motivul real al conflictului ivit, ce frustrări determină un astfel de comportament din partea partenerului dar și a ta. Este posibil să insiști asupa unor subiecte din trecut care nu își mai au rostul. Ce a fost, a fost… La sfârșitul lunii iulie există risc de despărțire. Dacă ești singur atunci nu vei refuza „ofertele” venite din partea sexului opus, chiar dacă este vorba numai despre aventuri de scurtă durată. Atenție la riscul de a ajunge la certuri care au ca subiect principal relația de amor, sexualitatea. Este bine să cântărești cu atenție situațiile ivite, înainte de a lua o decizie.
 
Cariera si baniCarieră și bani
      Până în data de 5 iulie mai este ceva timp pentru a pune la cale anumite strategii care vizează locul de muncă sau o relație de afaceri, un parteneriat. Lucrurile pot să intre însă într-un „con de umbră”, după data de 5 a lunii analizate fiind important să te axezi pe ceea ce ai de acumulat în plan profesional, pe finalizarea unor idei, planuri de acțiune. Ai destul de multe de recuperat, la capitolul relații cu colegii și superiorii. Tot în această perioadă putem să vorbim și despre noi oportunități de a-ți dezvolta și/sau valorifica propriile abilități primind acum susținere de la grupul din care faci parte, cu precădere în ultima parte a lunii în discuție. Din data de 26 iulie te documentezi mai mult în ceea ce privește cariera proprie căutând noi oportunități de a învăța, de a te perfecționa fiind încă în perioada de acumulare de informații. Nu îți va lipsi diplomația, șarmul, tactul și buna organizare a timpului de lucru. Spre sfârșitul acestei perioade putem să vorbim despre un progres real în plan profesional, mai ales în privința unui parteneriat, o afacere personală.

SanatateSănătate
         Chiar dacă ești destul de prudent, atunci când vine vorba despre sănătate, aceasta nu te va împiedica totuși să te aventurezi în escaladări, sporturi extreme iar toate acestea te vor predispune la fracturi, entorse, operații chirurgicale. Atenție la perioada din jurul datei de 18 dar și 24 iulie atunci când ești predispus la accidente. Spre sfârșitul lunii ești oarecum mai liniștit sau mai norocos, protejat de Divinitate în situații extreme.