Luna iulie 2017, Rac

Iulie 2017, Rac
004 Rac            În această lună putem vorbi despre mult dinamism, ambiție, dorința de expansiune în plan personal și relațional, intenția de a progresa pe o nouă cale. Te poți aștepta la tot felul de teste, verificări legate de planul relațional dar și în cel profesional. Din data de 22 iulie pot să apară noi oportunități de valorificare a abilităților și talentelor de care dispui. Nu vei duce lipsă de creativitate, dinamism, voință, putere de concentrare pe realizarea propriului ideal. Totul este să îți asculți intuiția și sufletul, atunci când vine vorba despre luarea unor decizii importante. Deviza lunii, pentru tine, este: „Nu trebuie să te sperii că înaintezi încet. Teme-te de orice oprire.” Anonim
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         Este vorba despre multă agitație, tendința către certuri, conflicte în cadrul relației de mariaj. Este posibil să te implici într-o relație extraconjugală menită să provoace adevărate „furtuni” în relația oficială. Este recomandat să privești cu sinceritate situația și să iei o decizie fermă, este momentul să alegi o direcție clară. Nu este o soluție bună să continui cu atitudinea: „Nu mă vede, nu mă prinde!” Ești într-o nevoie permanentă de schimbare, în plan sentimental, simțind o nevoie constantă de iubire, de afecțiune și romantism. Se pare că tocmai acest lucru lipsește din relația de mariaj! Nu este exclus să observi acum diferența de mentalitate, să constați că nu mai ești „pe aceeași frecvență” cu partenerul de viață. În preajma datei de 9 iulie pot să iasă la suprafață multe aspecte ascunse din relația de mariaj. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă nici nu prea sunt șanse acum să te implici într-o relație serioasă. Ba chiar ești predispus la implicare în relații de scurtă durată, aventuri în care vei pune pe primul plan sexualitatea. Ești predispus la iubiri secrete dar și la trădări, despărțiri, decizii bruște, tendința de a te retrage în propria carapace.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Putem să vorbim despre o lună destul de dinamică în carieră, acolo unde nevoia de a face o schimbare esențială este pregnantă sau poți să fii forțat de împrejurări pentru a lua o decizie necesară. Dai dovadă de curaj și inițiativă, ai dorința de a demonstra că poți deveni cel mai bun din colectivul de lucru. Din data de 6 iulie se poate vorbi despre noi posibilități de semnare a unui contract de muncă mai avantajos. Totul va depinde de cât de dispus ești să lași în trecut anumite lucruri pentru a putea să o iei de la capăt într-un alt loc de muncă, cu alți colegi și superiori. Dacă vorbim despre afaceri personale avem de-a face cu o perioadă plină de situații neprevăzute, nevoia de a lua decizii tranșante, lăsând la o parte orice urmă de subiectivism. Putem vorbi despre o perioadă destul de favorabilă în plan financiar, îndeosebi în partea secundă a lunii analizate. Este o lună de vară în care, deși gândul îți tot fuge la vacanță și relaxare, cauți neîncetat noi resurse de progres, de evoluție în plan profesional.  
 
SanatateSănătate
        În perioada supusă analizei aici ești plin de energie și dorința de a munci, de a duce la bun sfârșit activități care țin de propria gospodărie. Atenție la predispoziția către accidente, arsuri, eventuale probleme digestive, fracturi, insolații. Starea de nervozitate și neliniște te poate predispune la insomnii, probleme care țin de tensiunea arterială ori deficiențe în funcționarea normală a ficatului.