Luna iulie 2017, Pești

Iulie 2017, Pești
012 Pesti         În această lună putem vorbi despre o perioadă în care debordezi de energie dar ai și tendința de a te implica în cât mai multe activități, în același timp. Ești înclinat să răsfeți prea mult propriul copil sau persoana iubită iar de aici pot să apară tot felul de conflicte. Va trebui să-ți dozezi energia și să o concentrezi către un anumit domeniu, poate chiar ai ocazia să descoperi acum un hobby care să te facă să te simți împlinit. Din data de 22 iulie te vei preocupa mai mult de propria sănătate dar și de obligațiile de serviciu. Deviza ta, pentru luna analizată aici, este: „Nu te iubesc pentru ceea ce ești, ci pentru ceea ce sunt, atunci când suntem împreună.” G. G. Marquez
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       Putem să vorbim despre o lună destul de armonioasă, în relația de cuplu. Reușești să vezi partea frumoasă a relației, ba chiar ai sentimentul că te îndrăgostești din nou trăind momente de pasiune adevărată, alături de partenerul de viață. Nimic nu mai pare prea dificil reușind să alungi starea de pesimism, cât timp ai alături de tine un prieten de nădejde. Din data de 26 iulie discuți mult mai deschis, mai sincer cu partenerul de viață simțindu-te pe „aceeași lungime de undă” cu el. Putem să vorbim despre o perioadă în care, chiar dacă nu ai mai avut parte de iubire de ceva timp, ai acum ocazia să fii luat oarecum prin surprindere. Este o lună plină de pasiune, de entuziasm în plan amoros iar aceasta te poate împinge destul de ușor către aventuri, relații superficiale cu parteneri de sex opus. Există riscul de a te compromite, de a cădea în „plasa” unei persoane care caută cu tot dinadinsul să îți „sucească mințile”. Este recomandat să-ți asculți intuiția și să nu te lași amăgit de promisiuni deșarte. Se poate vorbi despre o iubire neașteptată dar care îți va provoca o mare suferință, te va dezamăgi.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Din data de 6 iulie se pare că vei pune un mai mare accent pe comunicare, pe schimbul de informații în relația cu colegii de la serviciu. Creativitatea, inspirația vor juca roluri esențiale la locul de muncă dovedindu-te a fi „omul potrivit la locul potrivit”. Știi cum să jonglezi cu cuvintele, cum să te faci apreciat de colegi sau colaboratori iar asta nu poate decât să îți aducă beneficii reale, materiale. Din data de 26 iulie ai ocazia să închei parteneriate de lungă durată. Știi cum să-ți faci reclamă, cum să te promovezi, să te faci remarcat. Tot în această lună se poate vorbi despre posibilitatea de a lansa noi strategii, legate de carieră. Este posibil să te gândești acum la schimbări importante, legate de planul profesional. Planul financiar este supus unor riscuri, în prima parte a lunii iulie. Nu este exclus să te bucuri totuși de un câștig venit prin intermediul familiei, a părinților, o moștenire sau un cadou important.
 
SanatateSănătate
        Este vorba despre o lună în care va trebui să acorzi o atenție deosebită la eventualele probleme care țin de inimă, circulația sângelui dar și unele probleme legate de încheieturi, oase, căile respiratorii. Există predispoziția către înec, accidente, probleme acute de sănătate.