Luna iulie 2017, Leu

Iulie  2017, Leu
005 Leu           În această lună vei pune mai mult accent pe comunicare, schimbul de informații și de idei. În perioada 6 – 26 iulie ești într-o continuă alergare în dorința de a rezolva cât mai multe probleme care țin de acte, documente, studii, călătorii importante în interes profesional. Din data de 22 iulie ești mult mai deschis și mai preocupat de propria persoană, cauți noi posibilități de a te relansa, de a ieși în evidență. Îți este mult mai ușor să rezolvi acum unele probleme care țin de planul personal. Putem spune că avem de-a face cu o perioadă plină de oportunități de progres în plan financiar, în special în partea secundă a lunii analizate. Deviza lunii iulie, pentru tine, este: „Cel care are abilitatea de a-și stăpâni propria minte poate pune stăpânire pe orice altceva.” Andrew Carnegie
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       Putem vorbi despre o perioadă în care ești mult prea ocupat cu obligațiile de serviciu astfel că există riscul de a neglija relația de cuplu iar acest lucru nu va face decât să atragă nemulțumiri din partea partenerului de viață. Din data de 6 iulie sunt șanse destul de mari să reușești aplanarea unor eventuale conflicte fiind mult mai atent la modul în care îți exprimi gândurile, sentimentele față de ființa care îți este dragă. Din data de 20 iulie ești mult mai pasional manifestându-te sincer și direct în privința a ceea ce simți, punând un mai mare accent pe latura senzuală, intimă a relației. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de dragoste stabilă atunci sunt acum șanse reale de a te bucura de o mai mare atenție venită din partea sexului opus, după data de 22 iulie pentru ca, spre sfârșitul perioadei în analiză, să ai posibilitatea de a trăi momente unice de pasiune și romantism, declarații de dragoste și conversații interminabile cu persoana iubită despre planuri de viitor. Se cere însă prudență în relația de amor, în preajma datei de 24 ale lunii în discuție, atunci când este posibil să te confrunți cu momente de dezamăgire venite din partea unei persoane dragi. Este momentul potrivit pentru a te desprinde dintr-o relație care nu era chiar ceea ce părea. Este timpul să primești mai multe răspunsuri la întrebări puse încă din primăvara acestui an, vis-a-vis de o relație de dragoste.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Până în data de 5 iulie putem vorbi despre oportunități, chiar o mare doză de noroc legat de cariera proprie, de promovarea ta în planul profesional. Va trebui să acorzi o atenție specială la relația cu colegii de serviciu dar și cu superiorii, mai ales în prima parte a perioadei analizate. Este posibil să apară și unele probleme care țin de organizare sau chiar propria familie poate influența în mod negativ planul profesional. Sunt favorizate participarea, asocierea în cadrul unor grupuri de lucru având loc acum o consolidare a imaginii tale publice prin intermediul prietenilor. Ai șansa de a semna un contract de lucru avantajos, din punct de vedere financiar, în a doua parte a lunii iulie. Putem vorbi și despre oferte de lucru venite din străinătate sau oferte de colaborare cu firme de peste hotare. O perioadă bună pentru lansarea de noi proiecte care își vor arăta roadele pe termen lung se preconizează a fi după data de 24 iulie.
 
SanatateSănătate
        Este o lună în care vei resimți din plin efortul mental și fizic depus în ultima perioadă. Există acum un risc crescut de afecțiuni ale sistemului digestiv, stări febrile, arsuri, insolații, probleme ale pielii dar și posibile probleme cardiace, dureri lombare. Este recomadată evitarea implicării în activități care te solicită excesiv pentru că ești predispus la tăieturi, răniri, accidentări, există și pericolul de înec, mai ales în prima parte a perioadei analizate.