Luna iulie 2017, Gemeni

Iulie 2017, Gemeni
003 Gemeni        Se poate vorbi despre o lună iulie în care vei pune mai mult accent pe resursele personale sub formă de aptitudini și talente practice dar și pe valorile personale, noi posibilități de a atrage mai multe venituri. Putem să vorbim despre o perioadă de încercări, restricții în plan material dar și cheltuieli neprevăzute, probleme care țin de anumite împrumuturi sau chiar despre o predispoziție la încasarea de amenzi. Din data de 22 iulie vei pune mai mult accent pe relația cu rudele apropiate dar și pe comunicare și nevoia de a călători, de a acumula noi informații. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Adevărata ignoranță nu este absența cunoașterii, ci refuzul de a o dobândi.” Karl Popper
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
          Urmează o perioadă în care, deși te confrunți cu o stare de neîncredere, în ceea ce privește relația cu partenerul de viață, ești mult mai dispus să treci peste anumite greșeli, cât timp ești recompensat cu cadouri, plimbări, excursii, concediu petrecut alături de partener. Reușești să aduci starea de echilibru în relație, cât timp te simți bine, apreciat, chiar admirat, ți se recunoaște adevărata valoare. Nu vor lipsi nici momentele încărcate de romantism, conversații plăcute, declarații de dragoste. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci se pare că acum sunt șanse sporite de a te îndrăgosti și de a găsi perechea potrivită, totul este să fii mult mai încrezător în abilitățile proprii de a atrage atenția sexului opus. Se poate vorbi despre o perioadă destul de intensă, la capitolul amor, senzualitate, manifestare a pasiunii. Nu îți va fi deloc greu să atragi atenția pentru că vei reuși destul de bine să te pui în valoare, prin felul în care vorbești și atitudinea dezinvoltă, plină de șarm de care vei da dovadă.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Putem vorbi despre o perioadă favorabilă, din punct de vedere profesional, având parte de colaborări, care de care mai fructuoase dar și de șansa de a te implica în parteneriate de lungă durată și foarte profitabile. În prima parte a lunii iulie este recomandat să profiți de starea de creativitate, inspirație, oportunitatea de a fi parte activă în activități profitabile, din punct de vedere financiar dar care presupun un consum sporit de energie fizică și mentală. În partea secundă a lunii analizate ai ocazia să faci investiții inspirate, de lungă durată. Prin comunicare și atenție la detalii te poți bucura de realizări importante la locul de muncă. Acordă o atenție specială la relația cu colegii din colectivul de lucru, îndeosebi în preajma datei de 18 iulie, atunci când există riscul de a ajunge la unele discuții, certuri care ar putea să-ți provoace unele pierderi de imagine publică, statut profesional și, implicit, pierderi financiare. Este recomandat să acționezi cu tact, dacă vorbim despre încercarea de a găsi un nou loc de muncă având acum șanse mari de a găsi ceea ce cauți, mai ales spre sfârșitul perioadei în discuție.
 
SanatateSănătate
        Este o perioadă destul de tensionată și care poate să-ți creeze unele probleme care țin de sistemul digestiv, există predispoziția la insolații, migrene, nevralgii, accidente vasculare sau probleme care țin de tensiunea arterială. Este nevoie de mai multă relaxare, departe de problemele cotidiene. Este recomandat să nu mai amâni analizele pe care le-ai tot reprogramat.