Luna iulie 2017, Fecioară

Iulie 2017, Fecioară
006 Fecioara        Urmează o perioadă în care vei pune mai mult accent pe relația cu prietenii și pe încercarea de a concretiza anumite proiecte, idealuri. Ești pregătit să aperi interesele unui grup, o asociație din care faci parte. Din păcate vei ajunge să constați că, exact cei cărora le-ai fost de un real folos, vor face un pas înapoi, atunci când ai nevoie de sprijinul lor. Este o lună estivală în care sunt testate relațiile de prietenie dar și planul sentimental, în general. Totul depinde de perspectiva din care alegi să privești viața și oamenii. Din data de 22 iulie parcă se mai liniștesc lucrurile în relația cu grupul din care faci parte preferând totuși starea de solitudine. Poate chiar te decizi să pleci într-o scurtă vacanță. Deviza acestei perioade este: „Nu vei zări niciodată un curcubeu dacă te uiți numai în jos.” Charlie Chaplin
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Putem vorbi despre o lună în care nu prea mai ești dispus să stai la cheremul celuilalt considerând că este timpul să mai și primești atenție și afecțiune, nu doar să oferi. Este bine în relație, cât timp ești invitat în vacanță sau la plimbări romantice preferând totuși să pui accentul pe latura practică. Ești preocupat să rezolvi anumite probleme care țin de casă, renovări necesare sau chiar schimbarea domiciliului astfel că nu prea mai ai timp de sentimentalisme. Prima parte a perioadei analizate este destul de neplăcută, atunci când vine vorba despre banii puși „la comun”; cine este dispus să ofere mai mult pentru a putea să echilibrați, cât de cât, bugetul familiei. Nu trebui să uiți însă că, într-o relație de mariaj, vorbim despre doi iar pentru a reuși să ajungeți la echilibrul și liniștea necesare trebuie să înveți cum să oferi, să dăruiești iubire, afecțiune. Este foarte posibil ca unii dintre prietenii comuni să joace un rol destul de important în aplanarea unor eventuale conflicte din cadrul relației de cuplu. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci putem vorbi, în perioada supusă analizei aici, despre o posibilă implicare într-o relație de amor fiind totuși vorba doar despre o „dragoste cu năbădăi”. Permanent ai ceva de criticat, observat, corectat la celălalt. Nu reușești să simți acea stare de pace și împlinire, alături de o persoană de sex opus. Este posibil ca o relație de dragoste la care ai renunțat de curând să îți provoace multă suferință.
 
Cariera si baniCarieră și bani
       Este o perioadă destul de favorabilă, la capitolul carieră. Poți să primești acum susținerea de care ai nevoie pentru a-ți împlini anumite ambiții profesionale. Ai ocazia să realizezi, să obții ceea ce ți-ai propus datorită tactului și a diplomației de care vei da dovadă precum și abilității de a comunica, negocia cu superiorii și/sau colaboratorii apropiați percum și cu clienții stabili. Ești mult mai conștient acum că, datorită unei atitudini binevoitoare, deschisă reușești să atragi succesul și, implicit, banii de care ai nevoie. Au loc multe tratative, discuții secrete cu oameni care dețin funcții de răspundere, persoane de la care ai multe de învățat și care sunt gata să te susțină în demersurile tale. Este o lună în care, cât timp îți urmărești perseverent propriul țel, ai șanse reale să realizezi ceea ce ți-ai propus. În preajma datei de 17 iulie este recomandat să asculți și de intuiție și să demarezi un proiect important, legat de carieră și care îți va aduce profituri consistente. Putem să vorbim despre o perioadă în care planul financiar este bine aspectat, cu precădere în partea secundă a lunii iulie.
 
SanatateSănătate
          Nu te confrunți cu probleme deosebite de sănătate. Reușești să păstrezi controlul asupra eventualelor probleme cu care te confrunți de ceva timp. Totul este să duci o viață echilibrată, să faci mai mult sport, mișcare în natură. Din data de 20 iulie va trebui să acorzi mai multă atenție la eventualele probleme cardiace, infecții, probleme care țin de migrene, insomnii sau disfuncții ale ficatului. De reținut faptul că majoritatea problemelor cu care te poți confrunta se datorează stresului, ambiției de a finaliza cât mai rapid anumite proiecte.