Luna iulie 2017, Capricorn

Iulie 2017, Capricorn
010 Capricorn        În această lună te concentrezi mai mult pe relația de cuplu, de mariaj și/sau afaceri. Este momentul în care poți să conștientizezi ce anume ar trebui să lași în urmă, ce ar trebui să păstrezi în viața ta dar și ce anume declanșează starea de nemulțumire. Până în data de 22 iulie vei pune un mai mare accent pe transformarea personală preferând să experimentezi viața în profunzimea ei. Deviza ta, pentru această lună, este: „O creștere interioară, o transformare spirituală a ființei depinde în întregime de munca pe care o depune fiecare, singur, în acest sens.” George Ivanovitch Gurdjieff
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         Se preconizează o lună iulie destul de neplăcută, în cadrul relației de mariaj. Parcă sunt prea multe lucruri de spus, prea mult vorbe care rănesc și o agresivitate greu de stăpânit. Vei reuși numai cu mare greutate să îți stăpânești starea de furie din cadrul relației, tocmai pentru că te simți neputincios în a reuși să îmbunătățești ceva, să faci ca lucrurile să meargă mai bine, să aveți parte de mai multă armonie. Pui mare preț pe intimitate dar se pare că tocmai acest lucru lipsește între voi doi. Este posibil să fie din cauza prea multor secrete care se lasă cu greu descoperite, dușmani ascunși ce acționează din umbră având dorința clară de a-ți strica relația de mariaj. Totul este legat de capacitatea proprie de a-ți stătâni starea de furie concentrându-ți atenția și energia pe ceva constructiv. Nu este exclus nici să iei niște decizii priprite și să destrami astfel relația de cuplu, îndeosebi în prima parte a lunii analizate. Din data de 22 iulie se mai liniștesc puțin apele. Poți avea parte de unele dezamăgiri, undeva la mijlocul perioadei în discuție. Dacă ești singur atunci, după data de 20 iulie, ești mult mai dispus să te implici într-o relație sentimentală cu persoane de altă naționalitate sau te poți îndrăgosti cu ocazia unei vacanțe petrecute departe de casă, eventual peste hotare. Nu va lipsi nici pasiunea punând mare preț pe intimitate, senzualitate și dorința de a petrece mai mult timp alături de cineva cu care împărtășești idealuri comune.
 
Cariera si baniCarieră și bani
       Este o lună în care ai multe corecții de făcut, în ceea ce privește relația cu colegii de lucru dar și lansarea unor proiecte. Continuă să fie o perioadă care îți aduce reale oportunități de avansare în carieră. Nu vor lipsi invidiile, atacurile venite din partea dușmanilor ascunși, probleme și tot felul de blocaje dar pe care vei reuși să le depășești cu bine datorită încrederii în propriile abilități profesionale. Ești un bun organizator și coordonator știind exact unde să țintești. Ai ocazia să găsești un job mai bine plătit sau poți obține un post de răspundere care îți va aduce beneficii financiare importante. Nimic nu este ușor dar Divinitatea îți va aduce soluții salvatoare, atunci când ai cea mai mare nevoie. Atenție la eventualele parteneriate sau la afacerile personale pe care vrei să le demarezi, îndeosebi pe la jumătatea perioadei analizate. Planul financiar este mult mai bine aspectat din data de 20 iulie. Totul este să fii pe fază și să profiți de oportunitățile care se ivesc, semnarea unui contract mai avantajos sau obținerea mai multor câștiguri de pe urma unor investiții făcute în trecut.
 
SanatateSănătate
       Va trebui să acorzi o atenție specială unor eventuale probleme de sănătate, boli care ar putea să recidiveze, îndeosebi în partea secundă a lunii iulie. Este nevoie de mai multe exerciții fizice, sport, relaxare poate chiar fizioterapie, masaje. Este posibil să te confrunți cu unele probleme ale încheieturilor, dureri lombare, probleme de coordonare. Este recomandat să ții cont de sfaturile terapeutului sau ale medicului curant. Stresul va juca un rol major în privința problemelor de sănătate.