Luna iulie 2017, Balanță

Iulie 2017, Balanță
007 Balanta        În această lună se pare că îți iei foarte în serios rolul social, cariera, obligațiile care țin de locul de muncă. Nu vei duce lipsă de acuzații, mai mult sau mai puțin fondate dar tu știi exact ce ai de făcut pentru a reuși să echilibrezi lucrurile la timp. Îți asumi destul de multe responsabilități pe care le rezolvi cu bine, cu toate acestea, prima parte a acestei luni se poate dovedi tensionată, la capitolul relații interumane, carieră, relația cu propria familie. Din data de 22 iulie ai ocazia să joci rolul de lider în cadrul unui grup din care faci parte. Participi aici cu tot felul de idei, care de care mai interesante, acestea propulsându-te mult înainte, în plan social. Ai șansa de a-ți împlini acum un ideal, poți demara acțiuni care îți vor aduce foloase pentru o perioadă îndelungată de timp. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Alergăm după fericire până departe, fie pe mare, fie pe uscat. Dar fericirea e aici, aproape.” Horațiu
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Este o lună în care preferi să te preocupi de carieră, de propriul succes. Nu este exclusă nici posibilitatea de a-ți găsi viitorul partener în cadrul unui grup de prieteni sau în asociația din care faci parte, mai ales în partea secundă a perioadei. Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj va trebui să dai dovadă de echilibru și diplomație, îndeosebi pe la jumătatea aceastei luni întrucât există riscul de a ajunge la conflicte majore și care ar putea să ducă la ruperea relației. Călătoriile făcute împreună, subiecte sau proiecte la care contribuiți amândoi ar putea să ducă la realizări care vor consolida relația. Este posibil să descoperi că în orice situație rea, neplăcută se poate ascunde, de fapt, și ceva bun, constructiv, ceva care să te ajute să te redescoperi, să vezi ce anume mai ai de schimbat, de cizelat în privința propriei atitudini. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai șanse maxime de a te implica într-o relație de amor cu cineva din mediul profesional sau grupul din care faci parte, cu precădere în partea a doua a perioadei în discuție.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Ai planuri mărețe în minte, atunci când vine vorba despre carieră dar vei avea ocazia să constați că multe dintre proiectele și ideile tale tind să fie răsturnate, pe la mijlocul perioadei analizate. Dar în ceea ce va rămâne în picioare de pe urma testelor chiar merită să investești timp și energie pentru a merge mai departe iar în privința a ceea ce dispare, ei bine… nu trebuie să regreți. Nimic nu este întâmplător! Lasă-te ghidat de suflet dar și de experiența dobândită în plan social și vei vedea cât de bine se vor lega lucrurile și în carieră, îndeosebi spre sfârșitul lunii iulie. Nu vei duce lipsă de curaj, diplomație și voința necesare pentru a merge „până în pânzele albe” dar va trebui să înveți și cum să renunți la ceea ce chiar nu merită luat în seamă. Există tendința de a-ți risipi energia în prea multe activități, domenii, parteneriate iar asta nu va face decât să-ți abată atenția de la detaliile care contează. Va trebui să acorzi o atenție deosebită la orice fel de contracte intenționezi să semnezi, la începutul perioadei analizate. În preajma date de 21 iulie te poți aștepta la unele conflicte în relația cu superiorii. Pe tot parcursul lunii în discuție ești predispus la cheltuieli, ai tendința de a investi bani în mai multe domenii, în călătorii în interes de serviciu.
 
SanatateSănătate
         Nu se prefigurează o perioadă cu probleme deosebite, în ceea ce privește starea de sănătate. În preajma datei de 17 iulie este recomandat să dai dodavă de prudență pentru că este posibil să te confrunți cu unele probleme care țin de zona picioarelor, intoxicații, insomnii, stres, epuizare fizică și mentală. Atenție și la eventualele probleme renale, ale vezicii urinare dar și disfuncții ale ficatului, cu deosebire în prima parte a acestei luni.