Luna ianuarie 2017, Varsator

Ianuarie 2017, Vărsător
011 Varsator        În luna analizată simți nevoia să te retragi oarecum într-o zonă în care să te preocupi mai mult de tine, de sufletul tău. Putem vorbi despre o perioadă de introspecție, de clarificare a unor situații care vizează viața sentimentală. Ești pus în fața unor alegeri, îndeosebi în primele 4 zile ale acestei luni. Pot să apară tot felul de întorsături de situații, oarecum neașteptate, menite să te bulverseze. Nu va lipsi starea de confuzie, de nehotărâre astfel că, după data de 12 ianuarie, lucrurile vor fi mult mai clare reușind să intri în posesia unor informații care te vor ajuta să te lămurești ce vrei de la tine dar și vis-a-vis de o relație, un parteneriat, o colaborare. După data de 19 ianuarie începi să simți că renaști, ieși la lumină, te faci remarcat. Ești mult mai dinamic acționând cu mai mult curaj către o direcție profesională care se clarifică tot mai bine. Deviza ta, pentru această lună, este: „Nu-ți fie frică să faci un pas mare. Nu poți trece o prăpastie din două sărituri mici.” David L. George
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
      În această perioadă ai tendința să neglijezi oarecum relația de cuplu sau ai impresia că nu-ți poți exprima sincer, deschis sentimentele. Simți nevoia să îți concentrezi atenția mai mult către carieră, studiu. Te simți oarecum obosit, ceva parcă nu se derulează tocmai așa cum îți dorești, în relația de mariaj. Este recomandat să te gândești că este vorba doar despre o perioadă trecătoare, totul este să fii mult mai deschis, sincer cu celălalt. Preferi să trăiești o relație de iubire în secret, departe de ochii lumii. Pot avea loc discuții de taină, proiecte, întâlniri, revederea cu persoane dragi, îndeosebi în data de 12 ianuarie. Trăiești cu pasiune, împărtășind momente de romantism, alături de persoana iubită. Nimic nu este prea greu pentru tine, cât timp poți să-ți exprimi dorințele, lăsându-te copleșit de trăiri intense. Este momentul să afli acum ce anume vă unește, ce v-a adus împreună. După data de 19 ianuarie ești animat de mai mult optimism, încredere simțindu-te mult mai admirat, iubit.
 
Cariera si baniCarieră și bani
       Începi luna oarecum dezorientat neavând prea mult chef de treabă. Încet dar sigur începi să te redresezi pentru ca, după data de 12 ianuarie, să turezi motoarele la maxim și să dai startul unor idei, strategii care vizează o asociație, un grup din care faci parte. Muncești mult și cu conștiinciozitate fapt care nu poate decât să-ți aducă reale beneficii, din punct de vedere financiar. Este o lună în care îți concentrezi atenția pe relația cu clienții, colaboratorii făcându-ți mai multă reclamă, publicitate. Știi cum să ieși în forță, să te faci remarcat. Îți organizezi bugetul cu mai multă responsabilitate încercând să recuperezi eventualele pierderi financiare de care ai avut parte în ultima lună. Spre sfârșitul perioadei analizate ai parte de mai multă putere de convingere și energie mentală care te vor ajuta să-ți atingi scopul propus, în plan profesional. Ești mult mai abil în comunicare având răbdare cu colegii, colaboratorii fapt care te va avantaja foarte mult în atingerea scopului propus. Putem vorbi despre câștiguri financiare, cât timp îți asculți intuiția și nu faci investiții riscante, mai ales atunci când vine vorba despre o asociație, organizație din care faci parte. Acordă o atenție specială la intervalul 17 – 28 ianuarie, atunci când este posibil să te confrunți cu pierderi financiare care te pot bulversa peste măsură.

SanatateSănătate
        Începi această lună oarecum obosit, epuizat fizic în urma sărbătorilor de iarnă. Ar cam fi timpul să acorzi atenție la alimentație, să faci mai multă mișcare în aer liber. Nu strică să iei mai multe vitamine, să mănânci mai multe fructe, pentru că sistemul imunitar este destul de slăbit. Atenție și la eventualele probleme legate de căile respiratorii, îndeosebi în prima săptămână. Ești predispus la agitație, impulsivitate, lovituri, tăieturi, în preajma datei de 19 ianuarie.