Luna ianuarie 2017, Taur

Ianuarie 2017, Taur
002 Taur     În această lună pot avea loc evenimente legate de studii, călătorii resimțind nevoia profundă de a cunoaște, de a-ți depăși propriile limite. Este ocazia de a-ți extinde orizonturile legate de spiritualitate, adoptând o nouă filozofie de viață. Ai ocazia să-ți împlinești mari ambiții care te vor conduce negreșit către explorarea unei noi dimensiuni a existenței. Studiezi, călătorești, acumulezi noi informații, transmiți mai departe cunoașterea acumulată fiind de un real folos pentru mediul în care te găsești. Ai acum o nouă viziune asupra vieții și a lumii simțindu-te împlinit, cât timp reușești să fii de un real sprijin pentru ceilalți. După data de 19 ianuarie pui mai multă pasiune în tot ceea ce faci, preocupându-te mai mult de aflarea unor secrete, înclinat fiind către studiului unor domenii care țin de ezoterism, ocultism. Te poți confrunta cu incidente, evenimente care te vor lua oarecum prin surprindere. Deviza ta pentru luna ianuarie este: „Limpede nu poți vedea decât cu inima.” Antoine de Saint Exupery
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
      Parcă se mai așează lucrurile în relația de cuplu, dând dovadă de mai mult calm și răbdare în relația cu partenerul de viață. În prima parte a lunii ianuarie reușești să construiești, alături de cei dragi, un proiect, să puneți în practică strategii importante care vizează o afacere, un ideal comun. În partea a doua a acestei luni este posibil să se instaleze starea de tensiune în relația de cuplu, pot să apară tot felul de discuții legate de bani, de plata unor taxe și impozite, poate fi vorba chiar despre un proces, o moștenire. Prin tact și diplomație reușești să aplanezi totuși conflictul. Este nevoie să acționezi oarecum din umbră pentru a putea remedia anumite nemulțumiri din mariaj. La jumătatea perioadei analizate aici ai ocazia să te reîntâlnești cu o persoană dragă, să reiei o relație de dragoste cu cineva aflat la distanță. O perioadă intensă, trăită cu pasiune este între data de 12 și 15 ianuarie. Putem vorbi despre o întâlnire de Destin. Au loc discuții intense care vizează o relație de dragoste. Sentimentele, trăirile sunt oarecum contradictorii fiind nevoit să faci o alegere. Este foarte posibil să-ți pui destul de multe întrebări la care nu prea ai cum să găsești răspunsuri acum. Este teama de a te lăsa purtat de mirajul iubirii și să nu mai poți asculta de glasul rațiunii. Încerci să regăsești sensul, să vezi dacă merită să renunți la o relație, de dragul unei noi iubiri, trăită cu intensitate, cu pasiune.
 
Cariera si baniCarieră și bani
      Traversezi o perioadă de tatonări, încerci să construiești tot felul de strategii, planuri de acțiune, acumulezi informații, încerci să-ți faci tot felul de relații, socializezi, te implici mai mult în tot felul de grupuri, asociații. Este o perioadă de concentrare pe munca propriu-zisă dar și pe acumularea de informații și cercetare. Ești susținut de către superiori, cât timp ai numai idei originale. Este șansa ta de a te relansa fiind conștient că aceasta este posibil numai printr-un efort susținut și conștiinciozitate. Este recomandat să renunți la concepțiile învechite, la anumite colaborări care, de fapt, îți blochează progresul în plan profesional. Acordă o atenție deosebită spre sfârșitul lunii, atunci când este posibil să ratezi un proiect sau un nou job, din cauza unor „prieteni” care păreau destul de serioși, la prima vedere. Cert este că ai ocazia să primești susținerea venită din partea unor superiori, la locul și momentul potrivit. Planul financiar este foarte bine susținut, îndeosebi până în data de 20 ianuarie. Este recomandat să nu pui prea multă bază pe prieteni și/sau pe un grup, o asociație sau să dai bani cu împrumut. Ești predispus la pierderi, furt. Este important să fii mult mai chibzuit, atunci când vine vorba despre cheltuieli.
 
SanatateSănătate
        Ești preocupat de muncă dar și de prieteni, de călătorii. Acordă o mai mare atenție și importanță problemelor care țin de zona renală, vezică dar și ficat pentru că există o predispoziție către lovituri, fracturi, tăieturi, mai ales în preajma datei de 19 ianuarie. După data de 28 ianuarie este foarte probabil să fii mai impulsiv, nervos, poți avea probleme legate de zona capului, migrene, probleme stomatologice, tensiune oscilantă, insomnii.