Luna ianuarie 2017, Scorpion

Ianuarie 2017, Scorpion
 008 Scorpion    Pot avea loc evenimente importante și care vizează în mod deosebit relația cu rudele apropiate, studiile, cursurile de perfecționare. Începutul de lună și de an se poate dovedi destul de contradictoriu, la capitolul comunicare. Este posibil să fii pus în situații jenante, să nu te poți exprima cu adevărat sau ți se pot aduce acuzații nefondate din partea unor rude, vecini. Ai tendința să te pierzi în detalii, ținând cont, poate mai mult decât ți-ai dori, despre părerile celorlalți vis-a-vis de direcția aleasă de tine. După data de 19 ianuarie pui mai mult accent pe treburile care țin de casă, familie, poți să iei decizia bruscă de a achiziționa un obiect de valoare, un automobil sau, pur și simplu, îți schimbi domiciliul. Nu sunt de ocolit nici relațiile, fie că este vorba despre mariaj sau o relație de iubire. Te implici trup și suflet încercând să găsești soluții clare în cadrul relației. Deviza ta, pentru această lună, este: „Componentele fundamentale ale fericirii sunt: să faci ceva, să iubești pe cineva și să speri la ceva.” Allan K. Chalmers


Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Se poate vorbi despre o lună ianuarie în care nu prea reușești să fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață. Te simți oarecum vulnerabil în fața unei situații reușind cu greu să te decizi către ce direcție vrei să pornești. Este un clocot, un amalgam de trăiri, emoții, sentimente îndeosebi în prima parte a acestei luni. Este momentul în care trebuie să iei decizia de a reconfigura relația, dând startul unui nou început sau te poți desprinde definitiv. Este o lună de graniță, de căutare a unor răspunsuri ferme. Nu vrei să mai tolerezi starea de incertitudine, de confuzie. Tot acum pot exista cupluri unde se va lua decizia bruscă de a concepe un copil. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, în perioada 9 – 18 ianuarie sunt șanse mult mai mari să te implici sentimental, să dai curs unei relații de dragoste. Nu vor lipsi nici momentele de pasiune, romantism, declarații, mesaje de dragoste, este o mare fierbere, în plan amoros. Profită din plin de această perioadă! După data de 19 ianuarie se pare că se risipește această stare de bine iar în relațiile deja formate pot să apară teste serioase, menite să probeze sentimentele.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Dacă ai de susținut examene, interviuri pentru angajare este recomandat să le amâni până după data de 8 ianuarie. După data de 12 ianuarie sunt favorizate înscrierea la un curs de perfecționare, participarea la simpozioane având de-a face cu o perioadă benefică, în ceea ce privește acumularea de informații sau obținerea unor certificate. Ai ocazia să dai startul unei noi activități profesionale care implică creativitate, spontaneitate și inspirație. Ești mult mai sigur pe tine în cadrul colectivului de lucru reușind să îmbini armonios utilul cu plăcutul. Știi cum să fii un bun coleg, colaborator doar că trebuie să eviți starea de impulsivitate pentru că există riscul de a lua decizii pripite și care ar putea să-ți afecteze imaginea din planul public, în carieră, mai ales pe la jumătatea lunii în discuție. Planul financiar este mai bine aspectat în intervalul 9 – 23 ianuarie. Este recomandat să eviți implicarea într-o nouă afacere, parteneriat spre sfârțitul lunii analizate (mai ales în perioada 26 – 28 ianuarie). Este posibil să apară cheltuieli neașteptate, legate de un proces, partaj sau un tratament, investigații medicale.

SanatateSănătate
       Ești într-o continuă agitație, ba chiar poți să suferi de insomnii, migrene, stări de oboseală. Este recomandat să te îngrijești mai mult de propria sănătate, poate chiar vei mai face unele investigații, după data de 9 ianuarie. Acordă atenție la eventualele probleme ale ficatului, sistemului digestiv. După data de 28 ianuarie este bine să conduci mașina mult mai prudent, să eviți pârtiile de schi cu grad ridicat de risc. Nu te entuziasma așa de tare, atunci când vine vorba despre eforturi depuse prin gospodărie. Ești predispus la accidentări, tăieturi, arsuri în preajma datei de 19 dar și în data de 27 ianuarie.